ÖMERLİ KAYMAKAMI KEREM TÜRKER ÖMERLİ ARICILIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Ömerli İlçe Kaymakamı Kerem TÜRKER , Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin ALTINDAĞ Ömerli İlçe tarım ve Orman Müdürlü Hüseyin KAHRAMAN ile birlikte uygulamalı arıcılık eğitim merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

12.04.2023 15:36:00 0
ÖMERLİ KAYMAKAMI KEREM TÜRKER ÖMERLİ ARICILIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Ömerli İlçe Kaymakamı  Kerem TÜRKER , Ömerli Belediye Başkanı  Hüsamettin ALTINDAĞ  Ömerli İlçe tarım ve Orman Müdürlü  Hüseyin KAHRAMAN ile birlikte uygulamalı arıcılık eğitim merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

 

GAP-BKİ ve Ömerli Belediyesi destekli olarak, Ömerli  İlçe tarım ve orman Müdürlüğünce arıcılık eğitim hizmetine açılan Ömerli Uygulamalı Arıcılık Eğitim Merkezinde çiftçilere uygulamalı arıcılık eğitimlerine devam ediyor.

 

Ömerli ilçe  Kaymakam  Kerem TÜRKER, uygulamalı arıcılık eğitim merkezini ziyareti sırasında  kursiyerlerle sohbet ederek kursiyerlerin sorun görüş ve önerilerini dinledikten sonra arıcılık eğitim merkezinde incelemelerde bulunarak kursiyerlere başarı dileklerinde bulundu.

 

Ömerli İlçe Kaymakamı Kerem TÜRKER ziyaret sonrası  yaptığı açıklamada ‘’Uygulamalı Arıcılık Eğitim Merkezinde Arıcılık eğitimi alan ve başarılı olan kursiyerlerimiz için çeşitli projeler hazırlayarak Kalkınma Ajanslarına sunacaklarını kursiyerlerin İlçemizde birer arıcı olmalarını sağlamak ve İlçemizi arıcılık cazibe merkezi haline getirerek Ömerli balını markalaştırmak için çaba sarf edeceğiz’’ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19