Ömerli?de Proje Ofisi Toplantısı

Mardin?in Ömerli ilçesinde, Dicle Kalkınma Ajansının Mardin Yatırım Destek Ofisi tarafından "Proje Ofisi Toplantısı" gerçekleştirildi.

Mardin 3.12.2019 08:31:07 0
Ömerli?de Proje Ofisi Toplantısı

Mardin’in Ömerli ilçesinde, Dicle Kalkınma Ajansının Mardin Yatırım Destek Ofisi tarafından "Proje Ofisi Toplantısı" gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Ömerli Kaymakamı Hamza Türkmen’in yanı sıra Ömerli Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.



İlçe proje ofisi toplantısında, Ajansımızın Mardin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Emin Paça ile Uzman Murat Katı tarafından Ajans desteklerinin kapsamı, başvuru ve uygulama süreçleri hakkında katılımcılara sunum yapıldı. Ajansımızın destek mekanizmalarından “Mali Destek Programı, Güdümlü Proje Desteği, Sosyal Destek Programı (SODES), Cazibe Merkezleri Destekleme Programı (CMDP), Teknik Destek ve Fizibilite Desteği” gibi konularda katılımcılara detaylı bilgi verildi. Ömerli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen sunumların ardından ilgili proje sorumlusu katılımcıların destekler hakkında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.



Kurumlar arası iş birliğini teşvik eden bu toplantılar sayesinde, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak olan yenilikçi ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır.



Dicle Kalkınma Ajansı  tarafından gerçekleştirilen İlçe Proje Ofisi toplantıları Ömerli İlçesinin ardından diğer ilçelerde de yapılacağı bildirildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04