OKUL MECLİSİ BAŞKANI İSTEDİ,BAŞKAN IRMAK SÖZ VERDİ

Artuklu Belediyesi Eş BaşkanI M.Emin Irmak,Mardin Selahaddin Eyyubi İlkokulu ,Okul Meclis Başkanı olan Okul öğrencilerinden Yiğit Örüker`in Mektup yazarak kendisinden Okul Bahçesinin bozuk olan zeminin onarılması talebinde bulunan,Örüker`i okulda ziyar

Mardin 18.02.2016 14:16:18 0
  OKUL MECLİSİ BAŞKANI İSTEDİ,BAŞKAN IRMAK SÖZ VERDİ

Artuklu Belediyesi Eş BaşkanI M.Emin Irmak,Mardin Selahaddin Eyyubi İlkokulu ,Okul Meclis Başkanıolan Okul öğrencilerinden  Yiğit Örüker'in Mektup yazarak kendisinden Okul Bahçesinin bozuk olan zeminin onarılması talebinde bulunan,Örüker'i okulda   ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Mardin Selahaddin Eyyubi ilkokulu Okul Meclisi Başkanı olan Okul Öğrencilerinden,Yiğit Örüker, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Emin Irmak'a mektup yazarak Okul Bahçesinin Bozuk olan zeminin onarılması , Okul Bahçesine konmak üzere Bank ve Bahçe düzenlemesi yapılması talebi de bulundu.

Artuklu Selahaddin Eyyübi İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Yiğit Örüker'in Mektubunu alan,Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Irmak Bugün Selahaddin Eyyubi İlkokuluna giderek,Öğrenci Meclis Başkanı Yiğit Örüker ile görüştü.

Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Örüker'e tüm taleplerini yerine getireceklereinin sözünü veren Başkan Irmak,Çalışmalara başlanması için yetkililere talimat verdi.

Medeni cesaretinden ötürü de Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Yiğit Örükeri tebrik eden Başkan ırmak Okul Yetkilileri ile bir süre sobet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07