OĞUZHAN KOÇ ŞARKILARIYLA BÜYÜLEDİ

Pop müziğinin başarılı ismi Oğuzhan Koç,geçtiğimiz gün İstMarina Jolly Joker`de konser verdi. Yaklaşık iki bin kişinin eşlik ettiği konserde Oğuzhan Koç, şarkılarıyla sevenlerini adeta büyüledi.

Magazin 8.03.2020 12:41:05 0
OĞUZHAN KOÇ  ŞARKILARIYLA BÜYÜLEDİ
Pop müziğinin başarılı ismi Oğuzhan Koç,geçtiğimiz gün İstMarina Jolly Joker'de konser verdi. Yaklaşık iki bin kişinin eşlik ettiği konserde Oğuzhan Koç, şarkılarıyla sevenlerini adeta büyüledi.
 
 
İstMarina Jolly Joker'de ilk kez sahne alan başarılı şarkıcı, dinleyicilerini 'Ay' şarkısıyla selamlayan Koç, 'Bu Yol Uzar','Küsme Aşka','Giden Günlerim Oldu' ve 'Her Aşk Bir Gün Biter' gibi geçmişten günümüze bir çok eserini sevenleri ile hep bir ağızdan seslendirdi. Söylediği şarkılarının yanı sıra stand up tadında geçen konserinde Koç," Gerçekten iyi ki geldiniz. Bu gün hep birlikte çok güzel eğleneceğiz. Şimdi benim şarkı sıralamam da değilde daha çok sizin istediğiniz parçaları seslendireceğim." diyerek sevenlerinin tüm şarkı isteklerini söyledi.
 
 
Kendisini dinleyemeye gelenler arasında yakın arkadaşı İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak'da en ön sıralardan yerini aldı. Yakın arkadaşına takılmadan edemeyen Oğuzhan Koç," İşte gerçek arkadaş böyle olmalı. Kendisi beni evde de saatlerce dinleyebilirdi fakat o parasını verip buralara kadar geldi.Bence özel bir konseri haketti." diyerek güldürdü. 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00