ÖĞRENCİLERDEN AMASYA?NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Gönüllü Turizm Elçileri Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve ilçelerden 6 ortaokul ve 6 lise öğrencisinin katıldığı Amasya Tarihinin İngilizce Sunumu yarışmasını izledi.

Turizm 3.06.2015 14:32:14 0
ÖĞRENCİLERDEN AMASYA?NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin Gönüllü Turizm Elçileri Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve ilçelerden 6 ortaokul ve 6 lise öğrencisinin katıldığı Amasya Tarihinin İngilizce Sunumu yarışmasını izledi.

Amasya Üniversitesi Konferans Salonundaki programa ayrıca Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş bir konuşma yaprak projenin amaçları ve Amasya’nın tanıtımına kazandıracakları hakkında bilgiler aktardı. Daha sonra öğrencilerin İngilizce olarak hazırladıkları tanıtım sunumlarının gösteriminin ardından dereceye giren öğrencilere Vali Çomaktekin tarafından ödülleri verildi.

Vali Çomaktekin burada yaptığı açıklamada binlerce yılık tarihi ile bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, kadim şehrimiz Amasya’nın tanıtımını layıkıyla yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, bu proje kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel sunumların da ilimizin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Çomaktekin son olarak yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve projede yer alan öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00