OBRADOVİC:``ÖNEMLİ BİR RAKİBİ YENMESİNİ BİLDİK``

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova karşısında 26 sayı farkla alınan galibiyet hakkında, Önemli bir rakibe karşı etkili bir performans sergiledik. Herkese savaşacak gücümüz olduğunu gösterdik. Başkanımız Aziz

Spor 1.11.2013 10:27:15 0
OBRADOVİC:``ÖNEMLİ BİR RAKİBİ YENMESİNİ BİLDİK``

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova karşısında 26 sayı farkla alınan galibiyet hakkında, “Önemli bir rakibe karşı etkili bir performans sergiledik. Herkese savaşacak gücümüz olduğunu gösterdik. Başkanımız Aziz Yıldırım`a da bizi desteklediği ve yanımızda olduğu için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Obradovic, “İyi bir performans sergiledik. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Anadolu Efes ve Barcelona maçlarında olduğu gibi bugün de bizi desteklediler. Özgüven bizim için çok önemli. Barcelona ve CSKA Moskova gibi takımlara karşı galibiyet almak çok önemlidir. Herkese savaşacak gücümüz olduğunu gösteriyoruz. Yolumuz çok daha uzun. Sakin ve akıllı bir şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Hayat o kadar hızlı ilerliyor ki, yarından itibaren Aliağa maçını düşünmeye başlayacağız. Kolay bir şey değil ama hazırlanmamız gerekiyor. Başkanımıza da teşekkür ederim destek verdiği için. Yanımızda olması bizim için çok önemli.  Bütün çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Biz bir aileyiz” dedi.

Fenerbahçe Ailesinin bir parçası olduğunu da dile getiren Zeljko Obradovic, “Sabahtan akşama kadar buradayım. Günlerimi, saatlerimi, dakikalarımı burada geçiriyorum. Ben bu ailenin bir parçasıyım.  Burası artık benim evim. Futbol takımımızın Galatasaray ile oynayacağı maçı da izlemeyi düşünüyorum ancak Tofaş maçımızın saatine bağlı” diye konuştu.

Her zaman çok çalışmayı seven bir antrenör olduğunu da dile getiren Baş antrenörümüz, “Benim her zaman söylediğim bir şey var o da baskı yapanın kendim olmam.  21 senedir de böyleyim. Çok çalışmayı seven biriyim. Her zaman yüzde yüzünü vermekten yanayım ve bunu da takıma anlatıyorum” ifadelerini kullandı.

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımızın hedeflerine ilişkin soruyu ise, “Bizim her zaman hedefimiz bir sonraki maç o da Aliağa maçı” diye cevapladı.

Genç oyuncularımızdan İzzet Türkyılmaz’ın oynamamasına ilişkin yöneltilen soruyu ise, “Tamamen benim kararım.  Sezon çok uzun ve herkes şans bulacaktır. Tabi biraz da mücadeleyi göstermek gerek. Bugün nasıl Metecan’a şans verdiysem hak eden şansı bulacaktır. Unutmayın ki 18 yaşında ilk 5’te başlayan bir oyuncumuz da var” şeklinde cevapladı.

 
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04