NUSAYBİNDE ``KUTLU DOĞUM HAFTASI``ETKİNLİKLERİ

"Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Nusaybin İlçe Müftüsü İsmail ÇİÇEK ile müftülük personeli, tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına ve vatandaşlara gül dağıttı.

Mardin 17.04.2014 09:48:06 0
NUSAYBİNDE ``KUTLU DOĞUM HAFTASI``ETKİNLİKLERİ

"Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Nusaybin  İlçe Müftüsü İsmail ÇİÇEK ile müftülük personeli, tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına ve vatandaşlara gül dağıttı. 

Nusaybin İlçe Kaymakamı . Abdulhalim CAN’ı da makamında ziyaret  ederek,kutlu doğum haftası kutlama programı hakkında bilgiler veren İlçe Müftüsü İsmail ÇİÇEK, günün anısına Kaymakamı. CAN’a gül verdi.
İlçe Kaymakamı  Abdulhalim CAN, ziyaretlerinden dolayı Müftü İsmail ÇİÇEK’e teşekkür ederek Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.  Nusaybin ilçe Müftülüğü tarafından organize edilen programlar çerçevesinde ilçede görev yapan daire amirleri ile birlikte esnafları ziyaret eden Kaymakam  CAN, vatandaşların “Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayarak kutlu doğum haftası nedeniyle çarşı esnafına gül dağıttı.
Ziyaretleri sırasında Esnaflara bol kazanç temennisinde bulunan ilçe  Kaymakamı Can,  esnaflarla bir süre sohbet edip, esnafların sorunları dinledi. Akabinde, daire amirlerinden oluşan heyetle birlikte kamu kurumlarını, belediyeyi ve devlet hastanesini ziyaret eden . CAN, personellerin ve vatandaşların “Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı. Beraberindeki heyetle birlikte hasta odalarını dolaşan ve hastalara gül dağıtan ilçe Kaymakamı . Abdulhalim CAN, hastalara acil şifalar dileyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00