NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI'NDAN 'CUMHURİYET BAYRAMI'MESAJI

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 28.10.2022 19:25:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili ErcanKayabaşı mesajında:

 

"Millet olarak şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, istiklâli ve istikbali uğruna ölüme meydan okuyan, milli ve manevi değerlerini çiğnetmeyen, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen Kurtuluş Savaşımızı eşsiz bir zaferle taçlandıran kahraman ecdadımızdan bizlere emanettir.

Bu emanet, Devletimiz için sadece bir yönetim şekli değil, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca gerçekleştirdiği en büyük atılımdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "En büyük eserim" dediği Cumhuriyetimizi daima daha ileriye taşımak için tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güçle millet olarak birbirimize kenetlenerek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek yolumuza devam ettiğimiz sürece, hiçbir engel daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke olmaktan bizi alıkoyamayacaktır.

Bu doğrultuda, kadim medeniyetimizden aldığımız güç ile birlikte eğitimden sağlığa, altyapıdan sanayiye, ulaşımdan ekonomiye kadar her alanda daha gelişmiş bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ederek, Cumhuriyetimizin 100. yıl hedeflerine olan yürüyüşümüzü kararlı bir şekilde, emin adımlarla sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm Nusaybinli hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19