NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI'NDAN'29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI''MESAJI

Mardin'in Nusaybin ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mardin 28.10.2021 12:07:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI

Mardin'in Nusaybin ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Nusaybin ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın  yayımlanan mesajında:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin; vatanı, bayrağı ve değerleri için bin bir fedakârlık ve kahramanlıkla verdiği mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın heyecanı ve haklı gururunu yaşıyoruz.

 Milletimiz, ülkemizin işgali karşısında ortak bir ruhla tek vücut olmuş, Meclisimizin açılmasıyla birlikte kurtuluşumuza ve ardından Cumhuriyetimize uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen her şeyini kaybetmiş olan bir milletin tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sonucunda Türk Milletine Bağımsızlık ve Demokrasi gibi önemli hakların verildiği, halkın ülke yönetiminde söz sahibi olduğu Cumhuriyet yönetimi ilan edilmiştir. Bağımsızlığımızın ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak Türk Milletinin en önemli görevlerindendir.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yıl dönümü dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, milletimizin ve siz değerli Nusaybinli Hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36