Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahallesi’nden Vatandaşları Ağırladı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahalle Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahallede ikamet eden değerli vatandaşlarımızdan oluşan heyeti, Belediye Başkanlığında ağırladı.

31.05.2022 12:13:00 0
Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahallesi’nden Vatandaşları Ağırladı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahalle Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahallede ikamet eden  vatandaşlardan oluşan heyeti, Belediye Başkanlığında ağırladı.

 

Belediye Toplantı Salonunda vatandaşları  kabul eden   Kayabaşı, Muhtar Elçeoğlu ve vatandaşların mahalleleri ile talepl ve önerilerini dinledi.Vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Mardin Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Mahmut Demirtaş öncülüğünde Nusaybin’de birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Kaymakam Kayabaşı: “Kaymakamlık ve Belediye olarak hem gönlümüz hem de kapılarımızı sonuna kadar vatandaşlarımıza açtık” dedi.

 

Vatandaşların  her türlü sorunu ve talebini yerine getirmenin görevleri olduğunu ve Nusaybin’de hizmetkâr olduklarını ifade eden Kaymakam  Kayabaşı, asfalt yama çalışmalarına başladıklarını ve bir buçuk ay içerisinde tüm Nusaybin’de alt ve üst yapı çalışmalarından kaynaklı hiçbir caddenin kalmayacağı sözünü verdi.

 

Zeynelabidin Mahallesi Muhtarı Elçeoğlu ve vatandaşlar   hizmetlerinden dolayı Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı’na teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJNSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19