Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Şehit Aileleri, Gaziler ile Yemekte Bir Araya Geldi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Ercan Kayabaşı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla Şehit Aileleri, Gazi ve Aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Mardin 19.03.2022 11:39:00 0
Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Şehit Aileleri, Gaziler  ile Yemekte Bir Araya Geldi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Ercan Kayabaşı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla Şehit Aileleri, Gazi ve Aileleriyle yemekte bir araya geldi.

 

Aydınlar Konaklama Tesislerinde düzenlenen yemek programına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Garnizon Komutanı  Piyade Yarbay Hakan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Kahraman Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Koç, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Fatma Demir, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Nusaybin Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Dilmen, Şehit Gazi Birlik - Sen Mardin İl Başkanı Yusuf Akalp, Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri katıldı.

 

Şehit  Aileleri, Gaziler ve Aileleriyle yakından ilgilenen Sayın Kayabaşı, masaları tek tek dolaşarak bir süre sohbet etti.

 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kayabaşı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla Şehit Ailelerimiz, Gaziler ve Ailelerini misafir ettiklerini ifade etti.

 

Şehitlerimiz ve Gazilerimizin üstün cesaret ve kahramanlıkları sayesinde ülkemizin dimdik ayakta olduğunu belirten Kayabaşı, “Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Onların kararlı duruşu ve fedakârlığı olmasaydı bugünleri göremezdik. İnsanoğlu için biricik olan canıdır, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz canlarından vazgeçmek suretiyle gövdelerini ortaya koyarak vatanımızın müdafaası, bayrağımızın inmemesi ve ezanımızın dinmemesi için üstün gayret gösterdiler, bu uğurda bedel ödediler. Bizler de devlet olarak bunun bilincindeyiz. Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman emrindeyiz. Çocuklarımız, yavrularımız şunu öğrenmeliler, bugün üzerinde bulunduğumuz kutsal topraklar, cennet mekân vatanımız kolay kazanılmadı. Birilerinin onlar için canlarını verdiğini yavrularımızın bilmesi gerekir. Aynı şekilde yeni nesiller yetiştirmek boynumuzun borcudur. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Ailelerimize başsağlığı diliyor, Gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36