NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI NUSAYBİN MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Oryantasyon Programı kapsamında Nusaybin Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Mardin 21.10.2021 11:03:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI ERCAN KAYABAŞI  NUSAYBİN MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Oryantasyon Programı kapsamında Nusaybin Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek SKS Öğrenci Toplulukları Temsilcileriyle buluştu.

 

MAÜ Sosyal, Kültür ve Sağlık (SKS) Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları temsilcileri ilçemizi ziyaret etti. Nusaybin Meslek Yüksekokulunda ağırlanan öğrenciler, burada Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gemi, SKS Daire Başkanı Mehmet Bayar, Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan, Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel ve Nusaybin Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Öğrencilerin programına katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Dünyanın İlk Üniversitesi Mor Yakup Okulunun Nusaybin'de olduğunu belirtti.

 

Nusaybin'in tarihte ilim ve bilim merkezi olarak tanındığını aktaran Kayabaşı, "Rektör hocamız, Kaymakamlığımız ve Belediyemizin destekleriyle Nusaybin Meslek Yüksekokulumuz tekrar ilçemizde faaliyet göstermeye başladı. Hayırsever iş insanımızın destekleriyle inşallah yakın zamanda inşa edilen modern binasına geçecek. İlçemizin tarihte olduğu tekrar ilim ve bilim merkezi olması için inşallah Üniversitemizle, Yüksekokulumuzla ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle büyük bir çaba gösteriyoruz. Burada eğitim alan öğrenci kardeşlerimizden isteğimiz, Nusaybin'in gönüllü tanım elçileri olmalarıdır" dedi.

 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı daha sonra öğrencilerin sofrasına misafir oldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00