Nusaybin ilçesinde 'Yarına Geç Kalmadan' Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi

Nusaybin Halk Eğitimi Merkezi tarafından sahnelenen ve Bağımlılıkla Mücadeleyi anlatan “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisine ilgi yoğun oldu.

Mardin 24.05.2022 14:00:00 0
Nusaybin ilçesinde

Nusaybin Halk Eğitimi Merkezi tarafından sahnelenen ve Bağımlılıkla Mücadeleyi anlatan “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisine ilgi yoğun oldu.

 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili . Ercan Kayabaşı ile eşi Nigar Karakuş Kayabaşı  , Halk Eğitimi Merkezi tarafından sahnelenen ve Bağımlılıkla Mücadeleyi anlatan “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro gösterisini izlediler.

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Nusaybin Tiyatro Topluluğu, uzun zamandır hazırlıklarını yaptığı oyununu sergiledi.Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan . Kayabaşı, eşi Nigar Karakuş Kayabaşı  , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şefak Kavak ve sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği oyunda, çocuklarıyla ilgilenmeyen aileler, kötü arkadaş çevresi ve madde bağımlılığıyla mücadele anlatıldı. Feyzullah Arslan'ın yazdığı ve Şeyhmus Abik'in yönettiği oyun, izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili .Ercan Kayabaşı ile eşi Nigar Karakuş Kayabaşı  , oyunun sonunda sahneye çıkarak oyunu sahneleyen Halk Eğitimi Merkezi oyuncularını başarılı oyunlarından dolayı  tebrik ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07