NUSAYBİN İLÇESİNDE YARI OLİMPİK HAVUZ YAPIMINA BAŞLANDI

Nusaybin Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde yapacağı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu için ilk kazma vuruldu.

Mardin 30.03.2021 12:19:00 0
NUSAYBİN İLÇESİNDE YARI OLİMPİK HAVUZ YAPIMINA BAŞLANDI

İlçedeki çalışmalarında 7’den 77’ye tüm vatandaşlara yönelik projeler gerçekleştiren Nusaybin Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışmalarına başladı.

8 Mart Mahallesi Şehr-i Med Sitesi yakınlarında yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu için bugün iş makineleriyle çalışmalar başlarken, modern tesisin 5 parkur, seyirci koltukları, soyunma odaları, oturma bankları, yönetim, antrenör ve mekanik odalardan oluşuyor.

Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi olarak sportif çalışmalara büyük önem verdiklerini bildiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, gençlere sporu sevdirme, spor alanları ve çeşitliliğini artırma anlamında projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde yapacakları Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda bugün itibariyle çalışmaların başladığını kaydeden Yalçın, desteklerinden dolayı Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun Nusaybinli gençlere, sporculara ve sporseverlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00