NUSAYBİN İLÇESİNDE 'GAZİLER GÜNÜ'PROGRAMI DÜZENLENDİ

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ev sahipliğinde Aziz Şehitlerimizin yakınları ve Kahraman Gazilerimiz için program düzenlendi.

Mardin 19.09.2022 18:12:00 0
NUSAYBİN İLÇESİNDE

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ev sahipliğinde Aziz Şehitlerimizin yakınları ve Kahraman Gazilerimiz için program düzenlendi.

Royal Düğün Salonu’nda yapılan programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Garnizon Komutanı Piyade Bnb. Fatih Dağhan Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Mustafa Gezer, Nusaybin Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Dilmen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, MHP İlçe Başkanı Bedrettin Aslan, İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal, Aziz Şehitlerimizin yakıları, Kahraman Gazilerimiz ve yakınları katıldı.

İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra şehitlerimize dua edildi.

Daha sonra bir konuşma yapan Sayın Kayabaşı: “Kıymetli Gazilerimizi andığımız özel bir gün. Tabi ki bizler devlet olarak sadece bir gün veya birkaç günde değil, 365 gün, 7 gün 24 saat esas olmak üzere şehit ailelerimizin, kıymetli gazilerimiz ve ailelerinin her daim emrindeyiz, emrinde olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Çünkü kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz bu bayrak inmesin diye, ezan dinmesin diye milli mukadesatlarımızı savunmak uğruna insan için biricik olan canlarını ortaya koyarak kahramanca mücadele etmişlerdir. Kimi kahramanlarımız şehit düşmüştür, kimi kahramanlarımız da gazi olmuştur. Rabbim hepsinden razı olsun, şehitlerimizin mekânları cennet olsun. İçeride ve dışarıda ne kadar hain olursa olsun bu topraklar bu vatanda kahramanlar yetiştirmeye devam edecektir Allah'ın izniyle. Hiçbir kuvvet bu bayrağı indiremeyecek, bu ezanı susturamayacaktır. Bunu sağlamak için tarih boyu bedeller ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Her karış toprağında şehit ve gazilerimizin kanıyla yoğrulmuş bu mukaddes toprağı ilelebet korumaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonraNusaybin ilçe  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, programa katılan Aziz Şehitlerimizin yakınları, Kahraman Gazilerimiz ve yakınlarıyla bir araya gelerek hal hatırlarını sordu, talep ve önerilerini dinledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00