Nusaybin İlçe Kaymakamı Kayabaşı Yenituran Mahallesi’ndeki Vatandaşları Belediyede Ağırladı.

Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Yenituran Mahallesi Muhtarı Ahmet Macit ve vatandaşları Belediye Başkanlığında ağırladı.

Mardin 17.05.2022 13:27:00 0
Nusaybin İlçe Kaymakamı Kayabaşı Yenituran Mahallesi’ndeki  Vatandaşları  Belediyede Ağırladı.

Nusaybin ilçe  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Yenituran Mahallesi Muhtarı Ahmet Macit ve vatandaşları Belediye Başkanlığında ağırladı.

 

Vatandaşları  kapıda karşılayan Nusaybin ilçe Kaymakamı Ercan  Kayabaşı, Toplantı Salonunda değerli hemşehrilerimizle bir araya geldi. Tanışmadan sonra Mahalle Muhtarı Macit ve vatandaşlarımız, mahalleleri ile ilgili taleplerini dile getirdi.

 

Vatandaşlarımızı tek tek dinleyen Sayın Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Nusaybin’e özel bir muhabbeti olduğunu dile getiren Sayın Kayabaşı: “Şuan planladığımız hizmetler ve yaptığımız hizmetler noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımızın büyük destekleri var. Kaymakamlık ve Belediye olarak hizmetlerimizde çocuk, kadın, yaşlı ve dezavantajlı vatandaşlarımıza özel çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Nusaybin’de asfalt yama – çalışmalarına başladıklarını, kilitli parke taşı çalışmaları için de ihale sürecinin devam ettiğini ifade ede Sayın Kayabaşı, Nusaybin’de yol sorunun tarihe karışacağını söyledi.

 

Yenituran Mahallesi Muhtarı Ahmet Macit ve Vatandaşlarımız kendilerini ağırladığı için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı’na teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00