Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Merkez Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Bakan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçe de hizmet veren merkez mahalle muhtarları ile toplantı yaparak Belediye Başkanlığında ağırladı.

Mardin 26.10.2022 09:17:00 0
Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Merkez Mahalle Muhtarları ile  Bir Araya Geldi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Bakan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçe de hizmet veren merkez mahalle muhtarları ile  toplantı yaparak Belediye Başkanlığında ağırladı.

 

Nusaybin Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan   Kayabaşı, tamamlanan, devam eden ve proje aşamasındaki yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

 

Nusaybin’de daha önce yol sorununu çözecekleri sözünü verdiklerini hatırlatan Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı: “Verdiğimiz sözün altını doldurmaya başladık” dedi.

 

Nusaybin için büyük ihtiyaç olan Devlet Hastanesi Caddesi ve çevresinde yolların Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandığını bildiren Sayın Kayabaşı, Nusaybin Belediyesi olarak da şuanda iki ekip halinde parke taşı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı:açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Muhtarlarımız, STK’larımız ve vatandaşlarımızla hep birlikte çalışmalarımızı planlıyoruz. 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımıza yönelik projeler geliştiriyoruz. Yollarımızın yanı sıra Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuz da faaliyete girdi. Şuanda 900 çocuğumuz belirli seanslarla yüzme kursu alıyor. İnşallah çocuklarımızın kariyer planlarını birlikte çizeceğiz. Belediyemizin öz kaynaklarıyla ilçemize 26 bin metrekare üzerine Sınır Park Mesire Alanını kazandırdık. Çocuklarımıza yeşil bir Nusaybin bırakacağız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Çağ Çağ Deresi çevresini Millet Bahçesi yapıyoruz. Orası ilçemiz için prestijli yerlerimizden biri olacaktır. Gece gündüz demeden siz değerli muhtarlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz.”dedi.

Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın konuşmasının ardından toplantıya katılan   muhtarlar , tek tek söz alarak mahalleleri ile ilgili talepleri dile getirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00