Nusaybin Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere Parke Taşı Müjdesi.

Nusaybin Belediyesi tarafından kırsal mahallere yapılacak 110 bin metrekarelik parke taşı çalışmaları için ihale sonrası yer teslimi yapıldı.

4.04.2023 18:13:00 0
Nusaybin Belediyesi

Nusaybin Belediyesi tarafından kırsal mahallere yapılacak 110 bin metrekarelik parke taşı çalışmaları için ihale sonrası yer teslimi yapıldı. En geç bir hafta içerisinde kırsal mahallelerde park taşı çalışmalarının başlaması planlanıyor.

 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nın “Nusaybin’de yol sorunu bırakmayacağız” sözünden sonra ilçe merkezinde 260 bin metrekarelik parke taşı çalışmaları başladı. Kışla ve Dicle Mahallelerinde parke taşı çalışmaları tamamen biterken 8 Mart, Devrim ve Fırat Mahallelerinde ise parke ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor.

 

Kırsal Mahallelere de daha önce söz veren Sayın Kayabaşı, ihtiyaç duyulan kırsal mahallelerde parke taşı yapılması için Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi. İhale sürecinin sona ermesinden sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile parke taşı ihalesini kazanan firma yetkilileri arasında sözleşme imzalandı.

 

Belediye Başkanlığına bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan planlama çerçevesinde kırsal mahallelere yapılacak parke taşı çalışmalarının kısa sürede başlaması talimatını veren Sayın Kayabaşı, ilçe merkezi veya kırsal ayırımı yapmadan tüm Nusaybinli hemşehrilerimize hizmet götürdüklerini söyledi.

 

Daha önce Mahalle Muhtarları ile yaptığı toplantılarda yol sorununu çözecekleri sözünü verdiği hatırlatan Sayın Kayabaşı; “İlçe merkezinde 260 bin metrekarelik parke taşı, kaldırım, oluk ve bordur taşı çalışmaları başlatmıştık. Şuanda o işimizde büyük bir ilerleme kaydettik. Yine hemşehrilerimize verdiğimiz sözün gereği olarak kırsal mahallelerimizde de parke taşı çalışmalarını başlatıyoruz. Bugün onun protokolünü imzaladık. Bir haftadan daha kısa bir sürede kırsal mahallelerimizde parke taşı çalışmasının başlamasını planlıyoruz. Aziz Nusaybinli hemşerilerimizin hizmetin en iyisini hak ediyor. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm kurumlarımız ve birimlerimiz vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyor. Kırsal mahallelerimizde yapacağımız parke taşı çalışmalarımız Aziz Nusaybinli hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19