NUSAYBİN KAYMAKAMI BAYSAL BEYAZ TV CANLI YAYININDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Mardin`e bağlı Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal katıldığı Beyaz Tv.Canlı yayınında Fırat Mahallesi Kanarya bulvarında yapımı devam eden TOKİ alanını gezerek,önemli açıklamalarda bulundu.

Mardin 15.01.2018 10:56:02 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI BAYSAL BEYAZ TV  CANLI YAYININDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Mardin'e bağlı Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal katıldığı Beyaz Tv.Canlı yayınında  Fırat Mahallesi Kanarya bulvarında yapımı devam eden TOKİ alanını gezerek,önemli açıklamalarda bulundu.

 

 Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal katıldığı Beyaz Tv.Canlı yayınında  Fırat Mahallesi Kanarya bulvarında yapımı devam eden TOKİ alanınnda  bulunan örnek daireleri, yapımı devam eden taziye evini, Camii ve okul inşaatlarını gezerek Beyaz TV ekibi ile birlikte gezerek burada devam eden inşaat ile ilgili  bilgi aktaran  BAYSAL, çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü ve en kısa zamanda bitirilip hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Nusaybin’de gerçekleştirilen canlı yayına konuk oldu. Beyaz TV’nin Uyan Türkiyem programına konuk olan Sayın BAYSAL, yapılan, yapım aşamasında ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

 

İlçeyi yeniden toparlamak ve canlandırmak için Nusaybin Belediyesi olarak var gücüyle çalıştıklarını dile getiren Sayın BAYSAL, şuan da iyi bir noktada olduklarını, ilerleyen zamanlarda tamamlanacak olan projelerlede daha iyi düzeylere gelineceğini ifade etti.

 

Tarihi Zeynel Abidin Camii ve Mor Yakup Kilisesinde canlı yayına katılan Sayın BAYSAL, vatandaşlardan olumlu dönüşler aldıklarını ve her geçen gün memnuniyet derecesinin yükseldiğinin altını çizdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00