NUSAYBİN İLÇESİNE YENİ BİR SPOR TESİSİ

Nusaybin Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce hazırlanan `SAĞLIKLI VE KÜLTÜRLÜ YAŞAM İÇİN VARIZ` adlı SODES projesi kapsamının ilk etabı tamamlanarak gençlerin kullanımına sunuldu.

Mardin 26.02.2018 18:08:42 0
NUSAYBİN İLÇESİNE YENİ BİR SPOR TESİSİ

Nusaybin Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce hazırlanan 'SAĞLIKLI VE KÜLTÜRLÜ YAŞAM İÇİN VARIZ' adlı SODES projesi kapsamının ilk etabı tamamlanarak gençlerin kullanımına sunuldu.

 

Nusaybin Belediyesi,Vatandaşlara güzel yaşam alanları oluşturmak amacıyla,   Nusaybin  ilçesine bir spor alanı daha kazandırdı.

Nusaybin Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ın girişimleriyle  ilçede birçok sorun çözüme kavuşturulurken, spor aktivitelerin gerçekleştirilebileceği spor alanları da oluşturuluyor. Daha güzel ve yeşilliğe bürünen Nusaybin ilçesinde bu çalışmalar çerçevesinde bir spor alanı dahahayata geçirildi.

 

SODES  kapsamında Barış Mahallesi Adar sokakta yapımına başlanan spor sahası tamamlandı.Nusaybin Belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından  peyzaj alanlarının yapılacağı, 16x27 ölçülerinde oluşturulan basketbol sahası, aynı zamanda hem hentbol hem de voleybol sahasına dönüştürülebiliyor. Fitness spor ekipmanlarının da kurulduğu bölgeye gelen gençler   , şimdiden spor yapmaya başladılar.

 

Projenin ikinci etabında ise 20 okula kütüphane oluşturup, 20 bilgisayar ve kitap alımı gerçekleştirmek. Üçüncü etapta ise spor aktiviteleri kapsamında turnuvalar gerçekleştirilerek, kültür ve sanat faaliyetleri çerçevesinde kitap okuma kampanyaları başlatılacağı öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00