NUSAYBİN İLÇESİNDE KİTAP KURTLARI YARIŞIYOR PROJESİ

Nusaybin Belediyesi ile Nusaybin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında `Kitap Kurtları Yarışıyor` projesi kapsamında protokol imzalandı.

27.03.2018 13:47:46 0
NUSAYBİN İLÇESİNDE KİTAP KURTLARI YARIŞIYOR PROJESİ

 

 

Nusaybin Belediyesi  ile Nusaybin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında  'Kitap Kurtları Yarışıyor' projesi kapsamında protokol imzalandı.

 

Nusaybin ilçe  Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan protokol anlaşmasına Nusaybin ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdür vekili Nurettin ŞİMŞEK ve Komisyon üyeleri hazır bulundu

.

Kendilerine verdiği destekten dolayı Nusaybin Belediyesine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü ÇETİN, projenin 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olacağını belirtti.



Proje amacının okullarda kitap okuma sevgisini ve alışkanlığım geliştirmek olduğunu kaydeden Çetin: "Proje kapsamında öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, okuma alışkanlığı kazandırmak, düşünme kabiliyetlerini geliştirmek, anlama ve algılama düzeylerini yükseltmek, hızlı düşünme ve kendini ifade edebilme yetisini geliştirmek, milli, manevi duygu ve düşüncelerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız tüm etkinlik ve projelerde olduğu gibi bize destek veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal başta olmak üzere Nusaybin Belediyesine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.



Nusaybin Belediyesi olarak sosyal belediyeciliği esas aldıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşleri Müdür vekili Nurettin ŞİMŞEK'de, Belediye olarak okulların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini ve destek verdikleri kaydetti.



Yapılan protokol çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen kitapların belediye tarafından temin edileceğini vurgulayan Şimşek, zaman zaman yapılacak kitap okuma etkinliklerine de katılarak öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.



ŞİMŞEK, Belediye olarak imkânları dâhilinde eğitime her türlü katkıya devam edeceklerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19