NUSAYBİN HALKI HUZURLU GÜNLERİNE KAVUŞUYOR

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar sokağa çıkma yasağının bittiği Nusaybin?in son durumunu yerinde incelemek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla beraberindeki heyetle birlikte ilçeyi ziyaret etti.

Mardin 4.11.2016 11:39:27 0
NUSAYBİN HALKI HUZURLU GÜNLERİNE KAVUŞUYOR

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar sokağa çıkma yasağının bittiği Nusaybin’in son durumunu yerinde incelemek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla beraberindeki heyetle birlikte ilçeyi ziyaret etti. 


Nusaybin’in son durumunu yerinde incelemek için AK Parti teşkilatlarıyla birlikte ilçeyi ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “ Nusaybin halkı bölgemizin kanayan yarası olan terörden çok çileler çekti. Kendi yurtlarını, evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Ama hükümetimizin kararlı adımları sayesinde Nusaybin halkı inşallah huzurlu günlerine kavuşacaktır”. 


İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan Nusaybin Belediye Başkanlığını ziyaret eden Dündar, “Belediyenin çalıştığını, belediyeye gelen payın sadece Nusaybin halkının menfaatine kullanıldığını görmek gerçekten umut verici bir durumdur. İlçenin yeniden imarı ve inşası konularında ki bazı tespitlerimizi yeni atanan Nusaybin Belediye Başkanı’na sunduk. Bakanlıklarımızın Nusaybin ile ilgili yapılanmalarının faydaları konusunda çeşitli istişarelerde bulunduk.  Ayrıca Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığımız ziyarette, güvenlik güçlerimizin halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen her çabayı sarfettiklerini gördük. Hassasiyetlerinden ötürü emniyet teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum”. 


Dündar, “Nusaybin yerelinde halkın devlete olan inanç ve güvenlerinin olumlu olduğunu görmek bizi mutlu eden en büyük etken oldu. Halk-Devlet ilişkisinin daha da güzel bir seviyeye gelmesi adına bizlerde elimizi her taşın altına koyacağız. Halkımızın huzur içinde yaşaması ve çukur siyaseti nedeniyle yaşadığı travmadan bir an önce kurtulması için tespitlerimizi yerinde müşahede ederek inşallah üst mercilere bildireceğiz.

 

  Vatandaşlarımızın haklı beklentilerinin çözümü ve Nusaybin’de tamamlanmayı bekleyen eksikliklerin bir an önce giderilmesi için gerekli çalışmalar devam ediyor. Nusaybin’in inşası konusunda tüm tarafların yoğun bir şekilde çaba sarfetmesi gerekir.  Özellikle AK Parti Nusaybin Teşkilatı’nın bu konuda yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu görmemiz bizleri ziyadesiyle memnun etti”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29