NUSAYBİN DEVLET HASTANESİ YENİ CİHAZLARLA MODERNİZE EDİLDİ

Mardin Kamı Hastaneleri Birliği tarafından Nusaybin Devlet Hastanesinin acil ihtiyacı bulunan bazı tıbbi cihaz, Kemik dansitometresi ve mamografi chazları alınarak bu cihazlarla Nusaybin Devlet Hastahanesi daha modern hale getirildi.

12.03.2017 14:52:18 0
NUSAYBİN DEVLET HASTANESİ YENİ CİHAZLARLA MODERNİZE EDİLDİ

Mardin Kamı Hastaneleri Birliği tarafından Nusaybin Devlet Hastanesinin acil  ihtiyacı bulunan  bazı tıbbi cihaz, Kemik dansitometresi ve mamografi chazları alınarak bu cihazlarla Nusaybin Devlet Hastahanesi   daha modern hale getirildi.

 

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri. Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ, , İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Murat SİNANOĞLU, Yoğun Bakım Koordinatörü Uzm. Dr. İbrahim DEMİR  Birliğe  bağlı Nusaybin Devlet Hastanesini  ziyaret etti.

 

Nusaybin Devlet Hastanesi ziyaretinde  yönetici Dr. Mehmet Selim ÖNVERDİ ile beraber yatan hastalarla görüşülüp Nusaybin İlçe Hastanesi’nin sorunlarını dinleyen heyet,İhtiyaçları yerinde tespit etti.

 

Mardin Kamuı Hastaneleri Genel Sekreterliğince Nusaybin Devlet Hastanesine 2016’da yapılan çalışmalar sonucunda mevcut yeni doğan 7+1 ve yetişkin yoğun bakım sayısı artırılarak yoğun bakıma ihtiyacı olan hastaların il dışına sevkinin azaltılması yoluna gidildi.

 

Diyaliz ünitesi 15+1 arttıralarak baştan sona yenilendi. Modern görünüme kavuşan Nusaybin Devlet  hastanesinen  gerekli olan her türlü tıbbi cihaz, Kemik dansitometresi, mamografi alınarak bu cihazlarla hastane  daha modern hale getirildi.

 

Çocuk Servisinin duvarları çizgi film karakterleriyle süslenerek . Hastaneye gelen  çocukları memnun edip hastane fobisinden uzaklaştırmayı amaçlayan çalışma hastaların memnuniyeti ila karşılandı.

 

Mardin Kamuı Hastaneleri Genel Sekreteri  Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ yaptığı açıklamada:'' Her zaman daha kaliteli modern cihazlarla vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim görevimizdir. Çalışmalarımız ve çabamız devam edecektir ''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00