NUSAYBİN BELEDİYESİNCE ENGELLİ VATANDAŞIN BAHÇESİNDE DÜZENLEME YAPILARAK TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Mardin`in Nusaybin ilçesinde ,Nusaybin Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri evine giriş çıkışlarda zorluk yaşayan engelli vatandaşın bahçesinde düzenlemeler yaptı. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, bahçe ve giriş kapısı arası

Mardin 8.08.2019 13:46:24 0
  NUSAYBİN BELEDİYESİNCE ENGELLİ VATANDAŞIN BAHÇESİNDE DÜZENLEME YAPILARAK TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ


Mardin'in Nusaybin ilçesinde ,Nusaybin Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  evine giriş çıkışlarda zorluk yaşayan engelli vatandaşın  bahçesinde düzenlemeler yaptı. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, bahçe ve giriş kapısı arasına parke taşları döşenerek bağlantı yolu yapıldı. Çalışma sonunda yükseklik seviyesi eşitlenerek, vatandaşın  giriş çıkışı kolaylaştırıldı.

 

Bahçesinde yol düznleme çalışması yapılan engelli vatandaşın   hayattan kopmayarak, sokağa rahat çıkabilmesi için Nusaybin Belediye Eş başkanı tekerlekli sandalye hediye ederken, her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

 

Mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürebilmeleri için desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen Eş Başkanlarımız, yüzlerinde oluşan tebessüm ve mutluluğun kendilerini de sevindirdiklerinin önemine vurgu yapıldı.

 

Tekerlekli sandalyesine kavuşan ve hayatını kolaylaştırmak adına bahçesinde yapılan çalışmalardan dolayı mutluluk yaşadığını belirten engelli vatandaş ,Nusaybin Belediyesi  Eş Başkanları  Av.Semire NERGİZ, Ferhat KUT ve emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00