NÜKHET EVERİ`NİN MARDİN/GÜNEŞ ÜLKESİ KİTABI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

İstanbul Rehberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı birliğin Mardin Çalışma Komisyonu kurucusu ve Başkanı olan Mardin Sevdalısı Yazar Nükhet Everi tarafından yazılan ve 2. baskısı basılan MARDİN/GÜNEŞ ÜLKESİ Kitabına Turizm Ödülü verildi.

Mardin 12.12.2014 18:35:58 0
NÜKHET EVERİ`NİN MARDİN/GÜNEŞ ÜLKESİ KİTABI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

İstanbul Rehberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı birliğin Mardin Çalışma Komisyonu kurucusu ve Başkanı olan Mardin Sevdalısı Yazar Nükhet Everi tarafından yazılan ve 2. baskısı basılan MARDİN/GÜNEŞ ÜLKESİ Kitabına Turizm Ödülü verildi.

İstanbul Rehberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı birliğin Mardin Çalışma Komisyonu kurucusu ve Başkanı olan Mardin Sevdalısı Yazar Nükhet Everi tarafından yazılan ve 2. baskısı basılan binlerce yıllık bir geçmişe sahip Mardin`de okuyucularını sokak sokak bir yolculuğa çıkaran Kitabı Mardin/Güneş Ülkesi Kitabına 17. SKALİTE Turizmde Kalite Ödülleri kapsamında, İletişim/Tanıtım kategorisinde En İyi Turizm Yayını Ödülü verildi.
Mardin`i yalnızca önemli tarihi eserleriyle değil yerel kültürü ve insanlarıyla da tanıtıp; yemek ve alışveriş önerileriyle okuyucularına adeta Mardin`i gezdiren Yazar Nükhet Everi,Mardin`i merak eden gezginler ve okurlar için eşsiz bir bilgi kaynağı yaratmış.
Nükhet Everi`nin muhteşem kitabı Mardin/Güneş Ülkesi kitabı Turizm Yayını dalında Bu Yıl 17.Düzenlenen Skalite "Turizm`de Kalite" Ödül töreninde Ödül verildi.
Haliç Kongre Merkezi`nde düzenlenen Ödül Töreninde ,Ödül kazananlar düzenlenen Muhteşem törenle ödüllerini aldı.
Ödül Töreninde 22 kategoride 2014 yılının en iyileri ödüllendirildi.
Turizm sektöründen tüm branşların profesyonellerini çatısı altında toplayan, 81 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü, 90 ülkede yapılanmasıyla da en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International`a bağlı, Skal International İstanbul Kulübü`nün Türkiye Cumhuriyeti`nin 75`inci yılında Türkiye turizmine hediye olarak başlattığı Skalite `Turizm`de Kalite` Ödülleri`nin bu yıl 17`ncisi düzenlendi. Nude, Sealed Air, TAV, Çelebi, MNG Airlines Altın Sponsorluğunda düzenlenen Ödül töreninin
sunuculuğunu da Ceylan Saner yaptı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KÜLTÜR SERVİSİ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04