NUHOĞLU:``RÜŞVETİ YEMEYECEĞİZ,YEDİRMEYECEĞİZ``

AK Parti`den istifa ederek Saadet Partisi`nden (SP) Artuklu ilçesi belediye başkan adayı olan Mardin`in Kabala Belde Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

Magazin 12.02.2014 17:39:14 0
NUHOĞLU:``RÜŞVETİ YEMEYECEĞİZ,YEDİRMEYECEĞİZ``

AK Parti`den istifa ederek Saadet Partisi`nden (SP) Artuklu ilçesi belediye başkan adayı olan Mardin`in Kabala Belde Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Birçok belde ve köyü ziyaret eden Nuhoğlu, vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor.
Bugüne kadar Mardin`de 5 okul binası, 1 fakülte binası, 2 taziyeevi, 4 bin kişilik 2 minareli cami, 1 sağlık ocağı, 350 kişilik erkek öğrenci yurdu ve kız Kur`an kursu yaptıran Saadet Partisi Artuklu ilçesi belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, Mardin için eğitimde hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Nuhoğlu, belediyeyi kazandıkları takdirde hiç kimseden ne rüşvet alacaklarını ne de hiç kimseye rüşvet vereceklerini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Şakir Nuoğlu, Artuklu Ilçe Belediye Başkanlığına 4 belde, 61 köy-mahalle ve Artuklu ilçesindeki aşiret liderleri ve kanaat önderlerinin ortak görüşleri sonucunda Sp`den aday olduğunu söyledi. Nuhoğlu, "Şimdiye kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya geldik. Varsayımlar, söylentiler ve dedikodularla işimiz yoktur. Ben çok konuşmayı sevmem. Hizmet yapmayı seviyorum. Kabala belde belediyesinde yaptığımız hizmetler ortada. Merkez ve bağlı belde ve mahalleler ile köylerde Kabala belde örneğinde hizmet yapacağız. Bize destek olanları mahcup etmeyeceğiz. Çözüm sürecine en büyük destek bizden gelecek. Biz yıllardır hizmet ve dayanışmamızda herkesi kucaklıyoruz. Barış ve huzur ortamına büyük önem veriyoruz." diye konuştu.

Belediye bütçesini en iyi şekilde değerlendirerek yöneteceklerini ifade eden, Saadet Partisi  Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, "Biz belediyenin bütçesini en iyi şekilde yönetip değerlendireceğiz. Biz belediyenin parasını yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Belediye bütçesi vatandaşın rahat yaşamasını sağlayacak hizmetler için değerlendirilecek." şeklinde konuştu.

"15 BIN KIŞININ DESTEĞINI ALDIK"

SP Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu`nun basın sözcüsü Ferah Kaya, adaylık sürecinin 10-15 bin kişinin teveccühü ile daha iyi bir hizmet vermek üzere başladığını söyledi. Seçilmesi durumunda tekrar AK Parti`ye katılımın olup olmayacağını soran gazetecilere cevap veren Basın Sözcüsü Kaya "Biz AK Parti`ye dönmek için Saadet Partisi`ne katılmadık. Sp çatısı altında hizmetimizi sürdüreceğiz. Şimdiye kadar yapılamayan, verilemeyen hizmetleri yapmaya geldik. Kabala beldesindeki hizmetleri gördünüz. Bu bir hizmet örneği olacak. Sayın Nuhoğlu deneyimlerini Artuklu için kullanacak." dedi.


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59