ANKARA KIZILTEPE DERNEĞİ`NDE ENEZ ,GÜVEN TAZELEDİ

Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Ankara Doğan Royal Grand Hotel`de gerçekleştirilen ve DSP Genel Başkanı Masum Türker,Sayıştay Başkanı Recai Akyel,22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri,Emekli Cumhuriyet Sevcısı Fahrettin Civel

1.06.2014 19:58:23 0
ANKARA KIZILTEPE DERNEĞİ`NDE ENEZ ,GÜVEN TAZELEDİ

Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Ankara Doğan Royal Grand Hotel`de gerçekleştirilen ve DSP Genel Başkanı Masum Türker,Sayıştay Başkanı Recai Akyel,22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri,Emekli Cumhuriyet Sevcısı Fahrettin Civelek,Türk Irak Dostluk Derneği eski Başkanı ve İş adamı M.Emin Değer`in katıldığı 5.Olağan Genel Kurulunda Fahrettin Enez yeniden Dernek Başkanlığına seçildi.

Ankara Doğan Grand Hotel`de gerçekleştirilen Olağan 5. genel kurulda  Genel Kurul çalışmalarına 1 Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması ile başlandı.

Daha sonra ise Genel Kurul Divan Başkanlığına 22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri seçilerek,genel kurul çalışmalarına başkanlık etti.

Genel kurulda delegeler verdikleri önerge ile Dernek Adının başına ``MARDİN``ilave edilmesi ve Dernek Adının ``Mardin,Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneği ``olarak Değiştirilmesine yönelik  tüzük değişikliğine yönelik Önerge Tüm Delegelerin Evet oyu ile kabul edildi.
Başkan Fahrettin Enez yaptığı konuşmada,Dernek olarak kurulduklarından beri,ayrım yapılmaksızın,Mardinli ihtiyaç sahiplerine destek verilmesi çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü,Mütevazi bütçeleri ile Başarılı çalışmalar yapıldığını belirterek,Bu yıl Ankara`da Düzenlenecek 3.``MARDİN GÜNLERİ`ne Dernek olarak  talip olduklarını ve Tüm hazırlıklarını buna göre sürdürdüklerini ifade ederek şunları Söyledi:``2005-2010 yılları arasında 10 binden fazla öğrenciye ulaşarak,giyim vb.yardımlarda bulunduk.Bunun yanı sıra bedensel engelli hemşehrilerimizi de unutmadık.Belli aralıklarla 50 Engelli hemşehrimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk.
Tüm bu süreçlerde yanımızda olup,desteğini esirgemeyen herkesten Allah Razı olsun.
2005 Yılında Kızıltepe ilçesinde sevgili öğrencilerimize yardım Dağıtımları yaparken Tanıştığım dönemin Kızıltepe Kaymakamı olup,şu an da aramızda bulunan Sayıştay Başkanı Sn.Doçent Dr.Recai Akyel Bey`e de huzurlarınızda bir kere daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
Tüm bu gelişmelerden dolayı huzurunuzda Sayın Sayıştay Başkanımıza kocaman bir Alkış rica ediyorum.
Ayrıca bugün bize otelini açarak,ev sahipliği yapan Doğan Grand Hotel`in sahibi Sn.Taşkın Doğan Bey`e teşekkür ediyor,Genel Kurulumuzu onurlandıran herkese teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum``Dedi.
Başkan Fahrettin Enez`in konuşmasından sonra ise sırasıyla,DSP genel Başkanı Masum Türker,Sayıştay Başkanı Doçent Dr.Recai Akyel,Mehmet Emin Değer,İsa Tunç birer konuşma yaparak,katılımcılara hitap etti.
Daha sonra Yapılan seçimlerden Fahrettin Enez yeniden başkanlığa seçildi.


``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00