NİLGÜN BELGÜN KADINLAR GÜNÜNDE DİNLEYENLERİ KAHKADAN KIRDI GEÇİRDİ

?Dünya Kadınlar Günü?nde Nilgün Belgün ve Oylum Talu kadınların keyifli dünyasını konuşmak için bir araya geldi. Akbatı AVYM misafirlerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide iki ünlü isim kadınlar gününü yüksek enerjili ve bol kahkahalı geçirdi.

Magazin 9.03.2017 11:25:17 0
NİLGÜN BELGÜN KADINLAR GÜNÜNDE DİNLEYENLERİ KAHKADAN KIRDI GEÇİRDİ

‘Dünya Kadınlar Günü’nde Nilgün Belgün ve Oylum Talu kadınların keyifli dünyasını konuşmak için bir araya geldi. Akbatı AVYM misafirlerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide iki ünlü isim kadınlar gününü yüksek enerjili ve bol kahkahalı geçirdi.

 

Hayatın her alanını şekillendiren kadınların öneminin vurgulandığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde iki ünlü kadın, tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün ve sunucu Oylum Talu kadınlığın değerini hatırlamak ve hatırlatmak için bir araya geldi. Misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Belgün ve Talu, “Biz kadınlar güçlüyüz. Bugün de bizim günümüz!” Dedi.

 

Kadınlar Günü’ne özel gerçekleşen söyleşide Belgün ve Talu misafirlerle kadın olmanın tüm detayları ve kadınların keyifli dünyası üzerine sohbet etti. Güzellikten sağlığa, astrolojiden ev işlerine kadar tüm konuları detaylarıyla irdeleyen iki ünlü isim, kadınların eğitimli ve bilinçli olmasının şart olduğunu vurguladı.

 

Kadın olmaktan dolayı memnunluğunu her fırsatta dile getiren ve kadınlar için sayısız projeye imzasını atan Belgün, kadının her zaman kendi ayakları üzerinde duran, dimdik, eğitimli, bilinçli ve farkındalık sahibi olması gerektiğini belirtti.  “Ülkemdeki kadınların eğitimli, bilgili ve her şeyin bilincinde olmasını istiyorum. Bunun için çaba sarf ediyorum. Hayatı güzelleştiren biz kadınlarız. Değerimizin farkında olmalıyız.” diyen Belgün, Oylum Talu moderatörlüğünde kadınların gücü ve bu gücün farkında olmaları üzerine düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

 

Söyleşi sırasında bir katılımcının eşine çiçek vermesi Belgün ve Talu’nun dikkatini çekerken, misafirler tarafından da büyük alkış aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSATNBUL


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52