NECMİ ERDEM:``SEN İÇ BAŞKASINA YARASIN``

Siz de Kızılay maden suyunun kapağını "iyilik" için açın

4.05.2016 18:53:47 0
NECMİ ERDEM:``SEN İÇ BAŞKASINA YARASIN``

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, tüm geliri Türk Kızılayı'nın afet ve sosyal yardım çalışmalarında kullanılan Kızılay Maden Suyu’nun iyilik amacıyla satıldığını söyledi. Erdem, “Yardım seven olmak bir şişeyle başlar. Sen iç başkasına yarasın” dedi.

Kızılay'ın maden suyunun ticari bir kaygıyla değil "iyilik" amacıyla satıldığını belirten Erdem, buradan elde edilen gelirin Kızılay’ın yardım faaliyetinde kullanıldığını vurguladı.

Erdem, "Vatandaşlarımızın içtiği Kızılay’ın maden suyunun gelirinin tamamı afetzedeler için çadır, battaniye, gıda maddeleri alımında kullanılırken, ihtiyaç sahiplerine yıl içinde dağıtılan yardımlar için de önemli bir kaynak oluşturuyor" bilgisini verdi.

"KIZILAY TİCARİ BİR KURULUŞ DEĞİL”

Necmi Erdem, Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar için devletten hiçbir isim altında bütçe kullanmadığını kaydederek, yardımların tamamının iyilikseverlerin bağışları ve maden suyu satışından elde edilen gelirle finanse edildiğini dile getirdi.

Kızılay'ın ticari bir kuruluş da olmadığını ve mümkün olduğu kadar ticaretten uzak durmaya çalıştıklarını aktaran Erdem, şöyle devam etti: “Vatandaşların içtiği her maden suyu bir başkasına yarayıp iyiliğe dönüşmektedir. Vatandaşlarımıza çağrım markete, bakkala gittiğinde iyilik için maden suyunda Kızılay markasını seçsin. Küçük yardımlarla büyük değişikliklere yol açılabilir. Siz de Kızılay maden suyunun kapağını "iyilik" için açın.”

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90