Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinden Başkan Öter'e Ziyaret

Kızıltepe Hububat merkezinde bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu merkezini ziyaret eden, Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkan ve yönetim kurulu Heyeti Başkan Öter tarafından karşılandı.

2.02.2023 21:07:00 0
Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinden Başkan Öter

Kızıltepe Hububat merkezinde bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu  merkezini ziyaret eden, Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkan ve yönetim kurulu  Heyeti  Başkan Öter tarafından karşılandı.

 

Kızıltepe Hububat merkezinde bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu  merkezini ziyaret eden Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı  Edip Yılmaz. Başkan yardımcısı  Halim Karaalp ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet; Kızıltepe zahireciler derneği ve aynı zamanda Federasyon başkanı Mehmet Şerif Öter tarafından karşılandı. 

 

Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği heyetinin ziyareti sırasında ,Sivil toplum çalışmaları ve memleketin güncel konuları üzerine çok  yararlı bir sohbet gerçekleştirildi.

 

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan Başkan Mehmet Şerif Öter,;''Nazik ziyaretleri için Necara sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı sayın Edip Yılmaz'a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Federasyonumuz adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim' 'Dedi..

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00