NAKLİYAT-İŞ SENDİKASINDAN ESKİŞEHİR`DE METAL İŞ SENDİKASI İŞÇİLERİ İLE DAYANIŞMA

Nakliyat-İş Sendikası Anadolu Eskişehir Şube Başkanı ve yöneticileri , Örgütlü olduğu Sarp Lojistikte ki üyeleri 11 Kasım Pazartesi günü işçilerle akşam vardiyası çıkışında, Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi Entil, Hapalki, Tarkon işçilerine dayanışma

Yaşam 14.11.2019 09:05:27 0
NAKLİYAT-İŞ SENDİKASINDAN ESKİŞEHİR`DE METAL İŞ SENDİKASI İŞÇİLERİ İLE DAYANIŞMA

Nakliyat-İş Sendikası Anadolu Eskişehir Şube Başkanı ve yöneticileri ,  Örgütlü olduğu  Sarp Lojistikte ki üyeleri  11 Kasım Pazartesi günü işçilerle akşam vardiyası çıkışında, Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi Entil, Hapalki, Tarkon işçilerine  dayanışma eylemi ı gerçekleştirdi.

 

 Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde Entil Fabrikası önünde Entil, Hapalki veTarkon işçileri birlikte eylem devam ediyor.

 

Nakliyat-İş Sendikası Üyesi işçiler yürüyüş korteji oluşturarak, “Yaşasın Sınıf Dayanışması”, “İşçilerin Birliği Sermayeyi Yenecek”, “Entil, Hapalki, Tarkon İşçileri Yalnız Değildir”  sloganlarla ve coşkulu bir biçimde Direnişçi işçilerin yanına gittiler. Nakliyat-İş Sendikası Üyesi işçilerde direnişçiler tarafından coşkuyla karşılandı.

 

            Fabrika önünde dayanışma ziyareti sırasında Nakliyat-İş  Sendikası Eskişehir Anadolu Şubesi Başkanı Ali Özçelik, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Örgütlenme Sekreteri Hami Baltacı, Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Arı ve Direnişçi işçiler konuştu.    

 

Konuşmalarda mücadelenin süreci anlatıldı.  Sınıf dayanışmasına vurgu yapıldı. Aynı zamanda direnişin ilk gününden beri Birleşik Metal-İş ve direnişle sınıf dayanışmasıyla hareket eden Nakliyat-İş Sendikamıza teşekkür ettiler.  

 

Dayanışma ziyaretin de konuşan Nakliyat-İş Sendikası Eskişehir Anadolu Şube Başkanı Ali Özçelik’te Entil, Hapalki ve Tarkon işçileri ve direnen tüm işçilerle sınıf dayanışmamız sürecek dedi. Direnişlerin sınıf dayanışmasıyla kazanılacağına vurgu yaptı.

 

Sendika olarak kendimiz dışında ki direnişlere ve hak arama mücadeleleriyle dayanışma içindeyiz.  Nakliyat-İş Sendikası olarak işçi düşmanlığına ve sarı sendikacılığa karşı direniş ve mücadelemiz Türkiye İşçi sınıfı mücadelesine örnek olmaya devam ediyor.  Şanlıurfa, Muğla, Eskişehir ve Kütahya Tüvtürk işyerlerinde sendikal mücadelemiz ve direnişlerimiz sürüyor. İş kolumuzda ve üyemiz olmayan Real, Makro Market ve Uzel Makina İşçilerinin mücadelesine sahip çıkıyoruz. ''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,50% 0,03
  • EURO

    34,59% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2435,94% -2,53
  • Ç. ALTIN

    4073,33% -2,39