MUSTAFA V.KOÇ SON YOLCULUĞUNA SEYMEN NÖBETİ İLE UĞURLANDI

İstanbulda geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Mustafa V.Koç Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan Yönetim Kurulu üyeleri Ankaralı Seymenler ve Bacıerenlerin katılımı ile Son Yolculuğuna a Seymen Saygı nöbeti ile uğurland

Türk Dünyasından Haberler 25.01.2016 00:03:27 0
MUSTAFA V.KOÇ SON YOLCULUĞUNA SEYMEN NÖBETİ İLE UĞURLANDI

İstanbulda  geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Mustafa V.Koç Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı  Dr. Metin Özaslan  Yönetim Kurulu üyeleri  Ankaralı Seymenler ve Bacıerenlerin  katılımı ile Son Yolculuğuna a Seymen Saygı nöbeti ile uğurlandı..

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’un vefatı üzerine yayınladığı mesajda, ülkemizin çok önemli bir değerini kaybettiğini ve büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.
Ankaralılar camiamızın önemli ve örnek temsilcisi Koç Ailesinin değerli bir ferdini kaybettiklerini dile getiren Özaslan, “Ankara Kulübü Derneği’nin kurucularından rahmetli Vehbi Koç’un torunu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’un vefatını büyük bir üzüntü ile karşıladık” dedi. 
Mustafa Vehbi Koç’un Türk ekonomisi, sanayisi, kalkınması ve özel sektörü için örnek ve sembol bir kurum olan Koç Holding’in yöneticisi olduğunu ifade eden Özaslan, aynı zamanda KOÇ Ailesinin, ülkemizin kurtuluş ve kuruluş sürecinde sayısız katkıları olmuş Ankaralı bir Aile olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
Koç Ailesi, Milli Mücadele, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in kurulması süreçlerinde sayısız katkıları olmuş milli mücadele kahramanı bir Ankara Ailesidir. Bu Ailenin bir eseri olan Koç Holding ise, ülkemizde Cumhuriyet tarihi boyunca tüm girişimcilere rol model olmuş, üretimin ve ticaretin öğretmeni olmuş, doğrudan ya da dolaylı olarak yüzbinlerce, milyonlarca insanımızın istihdam ve ekmek kapısı olmuş, ülkemizin sanayileşmesinde, kalkınmasında, ekonominin ve ekonomi aktörlerinin kurumsallaşmasında, kazancın sosyal sorumluluk ve vatandaşlık anlayışıyla paylaşılmasında yol gösterici ve rehber olmuş, tüm bu alanlarda adeta lokomotif işlevi görmüş en önemli ekonomi aktörüdür. Tüm bu nedenlerle böylesine önemli bir Ailenin ve Kurumun temsilcisi ve mevcut yöneticisi Mustafa Vehbi Koç’un erken kaybı, ülkemiz ve tüm milletimiz açısından çok acı bir kayıptır.
Bu acı kayıp hem hemşehrileri olarak biz Ankaralıları, hem de milletimizi derinden üzmüştür. Mustafa Vehbi Koç ‘a Allah’tan rahmet, Koç Ailesi’ne, Ankaralılar camiamıza ve tüm Milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00