MUSTAFA KESER;`NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE`

Mersin Marehan`da ünlü sanatçı Mustafa Keser rüzgarı esti. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, Çanakkale Türküsü ve Çırpınırdı Karadeniz Türküsü`nü de seslendirdi.

Magazin 20.03.2017 10:29:54 0
MUSTAFA KESER;`NE MUTLU  TÜRKÜM DİYENE`

Mersin Marehan'da ünlü sanatçı Mustafa Keser rüzgarı esti. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, Çanakkale Türküsü ve Çırpınırdı Karadeniz Türküsü'nü de seslendirdi. Asker selamı veren ünlü sanatçı, “Anam Kürt, babam Zaza. Ne Mutlu Türküm Diyene" diye seslenince salondan büyük alkış aldı.

Müzik dünyasının ünlü ismi Mustafa Keser, Mersin Marehan'da sahne aldı. Hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu salona alkışlar eşliğinde giren Keser, konserine Zeki Müren'in 'Bir Gönül Hikayesi' eseri ile başladı. Zaman zaman duygusal parçalar seslendiren sanatçı, hareketli parçaları ile de hayranlarını unutulmaz anlar yaşattı. Mustafa Keser, anlattığı fıkralarla ise izleyicileri kahkahaya boğdu.

HAYRANLARINA ASKER SELAMI

Konserinde bir an olsun bile yerinde durmayan sanatçı hayranlarının fotoğraf çektirme talebini geri çevirmedi. Keser selfie çektirmek için izleyicilerini sahneye davet etti. İzleyiciler hep bir anda fotoğraf çekmeye kalkınca arada kalan sanatçı zor anlar yaşadı.

Hayranlarının isteklerini geri çevirmeyen sanatçı "Çanakkale Türküsü" ve "Çırpınırdı Karadeniz" parçalarını seslendirdi. Sanatçı "Çırpınırdı Karadeniz" parçasının ardından hayranlarına asker selamı verdi.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cumhuriyet Bayramı'nda attığı tivit mesajını anlatan Keser, "Cumhuriyet Bayramında size attığım tviti size söylemekten gurur duyuyorum. Şimdiye kadar yazdığım en güzel tivitti. Söylüyorum. Cumhuriyet Bayramı mesajında şunu yazdım. ‘Anam Kürt, babam Zaza, Ne Mutlu Türküm Diyene.’ Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Mevzu bu olay bu" ifadesini kullandı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı daha sonra hayranlarının sevgi gösterisi eşliğinde ayrıldı.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82