MÜSİAD MARDİN`DEN SURİYELİLERE İFTAR YEMEĞİ

MÜSİAD Mardin Şubesinin Geleneksel iftar programı Midyat Suriyeli Geçici Konaklama Kampında yapıldı.

Mardin 26.07.2014 15:20:56 0
MÜSİAD MARDİN`DEN SURİYELİLERE İFTAR YEMEĞİ

    MÜSİAD  Mardin Şubesinin Geleneksel  iftar programı Midyat Suriyeli Geçici Konaklama  Kampında yapıldı. Mardin Valisi Mustafa Taşkesen , MÜSİAD  Genel  Başkan Yardımcısı Kemal  Yaman Karadeniz,  Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Mardin İl  Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, İl Jandarma Komutanı  Alaattin Karsavuran, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı  Şehmuz Nasıroğlu ile MÜSİAD  Mardin üyeleri katıldı. İftar ve 1761 Suriyeli çocuğa giyim dağıtım programı, çadır kentte ,Suriyeli  yetim çocuklar ve ailelerinin  katılımıyla gerçekleştirildi .

   Kur’an tilaveti ile başlayan İftar programında konuşan Mardin valisi Mustafa Taşkesen programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali  Taşkesen  “Bu yılın bekli de  en anlamlı ve en önemli iftar programında bulunuyoruz. MÜSİAD  Mardin Şubesi Başkanını ve üyelerini  kutluyorum .Üç  yıldır misafir etiğimiz ve devletimizle, milletimizle ,STK’ larımızla beraber her türlü desteğimizi  verdiğimiz Suriyeli kardeşlerimizle ve bir arada iftar açmaktan memnuniyet duyuyorum .Yerinden, yurdundan koparılmış bu insanlara her türlü destek büyük önem taşımaktadır. Umut ediyoruz ki Suriye’deki  iç savaş biran önce biter ,Suriyeli  misafirlerimiz bundan sonraki bayramları evlerinde karşılarlar. MÜSİAD  Mardin  şubesinin  bu akşam Midyat’ta  1700’den fazla Suriyeli çocuğa giyim yardımında  bulunması bizleri memnun etmiştir ”dedi.

   İftar programında misafirleri selamlayan MÜSİAD  Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar Programın amacı hakkında bilgiler verdi . Dündar “Bugün MÜSİAD Ailesi olarak iftarımızı Suriyeli yetim kardeşlerimizle açmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz .MÜSİAD  Mardin şubesi üyelerinin katkılarıyla kampta  ikamet eden 1761 çocuğumuza bayramlık elbise dağıtımı yaptık. İstedik ki  kampta yaşayan çocuklarımızı bir nebze olsun sevindirip ,bayramı daha mutlu bir şekilde karşılamalarını sağlamaktı .Yakın çevremizde yaşanan insanlık zulümlerinin bir an önce sona ermesi en büyük dileğimizdir. Bu organizasyona katkılarından dolayı, başta Midyat kaymakamımız sayın Oğuzhan Bingöl olmak  üzere ,kamp sorumlu ve çalışanlarına ,MÜSİAD  Mardin’in  Midyatlı üyelerine ve MÜSİAD Mardin üyelerine teşekkür ediyoruz “dedi.

 İftardan sonra iftara katılan Suriyeli yetim çocuklar ve ailelerine hediyeleri   Vali, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı ve protokol  davetlileri tarafından tek tek dağıtıldı program dilek ve temennilerle sona erdi

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49