Müsiad Genel Başkanı Olpak Mardin`de

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad)`ın 83. Genel İdare Kurulu Toplantısı nedeniyle Mardin'e gelen Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak, Müsiad Mardin Şube Başkanı M.Ali Dündar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Dr. Ahmet Cengiz'i makamında

23.11.2013 12:37:50 0
Müsiad Genel Başkanı Olpak Mardin`de

MUSİAD(Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 83.Genel İdare Kurulu Toplantısını Efsane Kent Mardin`de gerçekleştirecek.MÜSİAD Mardin Şube  Başkanı M.Ali Dündar`ın Girişimleri sonucunda Diller ve Dinler Kenti Mardin`de gerçekleştirilecek Toplantıya Türkiyenin ileri gelen iş adamları katılıyor.Mardin`in tanıtımına önemli katkı sağlayacak Toplantıya katılan işadamları fırsat buldukça Mardin`in Tarihi ve Turistik Yerlerine ziyaretler gerçekleştriyor.
Mardin Erdoba Elagance Otelde gerçekleştirilecek MUSİAD 83.Genel idare kurulu Bugünkü toplantısına İçişleri Bakanı Muammer Güler`de katılarak bir konuşma yapacak.Toplantıya katılmak üzere Uçakla Mardin`e sabah saatlerinde gelen Bakan Güler,Hafta sonunu Mardin`de geçirerek,çeşitli incelemelerde bulunacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad)`ın 83. Genel İdare Kurulu Toplantısı nedeniyle Mardin’e gelen Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak, Müsiad Mardin Şube Başkanı M.Ali Dündar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Dr. Ahmet Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Müsiad Genel Kurulu`nun Mardin`de gerçekleştirilmesinin anlamlı olduğuna işaret eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, ziyaretten dolayı Başkan Olpak`a ve emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür etti.

Genel Başkan Olpak ise Müsiad çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, Çözüm sürecine sadece Mardin veya bölgenin değil, tüm Türkiye`nin sahip çıktığını ve aynı heyecanı yaşadığını belirtti.

,

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30