MÜSİAD CEZAYİR TEMSİLCİSİ MARDİNLİ İŞ ADAMI KENAN KÖSEN`DEN 200 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

Cezayir`in Başkenti Başkwn alger`de bulunan Şheraton otel alger`de gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda iş insanı katıldı.

Gündem 22.05.2019 12:19:01 0
MÜSİAD CEZAYİR TEMSİLCİSİ MARDİNLİ İŞ ADAMI KENAN KÖSEN`DEN   200 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

 

Cezayir'in Başkenti   Başkwn alger'de bulunan Şheraton otel alger'de  gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda iş insanı katıldı.
 
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Cezayir Temsilcisi Başarılı Mardinli İş Adamı Kenan Kösen , Cezayir'in Başkenti   Başkwn alger'de bulunan Şheraton otel alger'de iftar programı düzenledi.

 

MÜSİAD Cezayir Temsilcisi Mardinli İş Adamı Kenan Kösen’in ev sahipliğindeki   iftar yemeğine Türkiye’nin Cezayir Büyükelçiisi Mehmet Poroy,TİKA  Koordinatörü Alpaslan Çevik,Büyükelçilik çalışanları,Cezayirdeki İş   insanlarının yanı sıra   sivil toplum kuruluşu ve medya temsilcileri katıldı.

 

 

MÜSİAD  Cezayir temsilcisi Mardinli İş Adamı Kenan Kösen İftar yemeğinde  açılış konuşması gerçekleştirdi. Kösen konuşmasında şunları söyledi;

 

''Bu Mübarek günde iftar sofrasında  hepimizi bir araya getiren yüce Rabbime şükrederek konuşmama başlamak istiyorum.Hepiniz Hoş Geldiniz.Şeref verdiniz.

 

Sizlere biraz MÜSİAD'tan söz etmek istiyorum.Müstakil Sanayici ve İş AdamlarıDerneği (MÜSİAD) 5 Mayıs 1990 yılında bir grup İş Adamaı tarafından kurulmuş bir Sivil Toplum Kuruluşu Örgütüdür.

 

Derneğin  amacı,Türkiye'yi mahalli ve evrensel değerleri koruma ,Bölgesinde etkin,Dünyada saygın  müreffeh bir ülke haline getirmek ,Türkiye'nin ,Dünayanın sosyal.,Kültürel ,Ekonomik ve Teknolojik alanlarda kalkınmasını sağlamaktır.

 

Listesine 15 Kasım 2018 Tarihinde Cezayir Şubesni de ekleyen MÜSİAD'ın 93 Ülkede 223 irtibat bürosu bulunmaktadır.Malumunuz Özele Cezayirdeki  siyasimproblemlerden dolayı Resmi olarak şube iznimiz  henüz olamamış olsa  da  Eş,Dost ve Arkadaşlarımıza MÜSİAD'ı anlatıyoruz.anlatmaya da gayret ediyoruz''Dedi.

 

 

Cezayir Türk Büyükelçisi Mehmet Poroy ise iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi;


''Sayın Kenan Kösen'e bu düzenleme için,bu akşam için,bu iftar yemeği için,ev sahipliğ için teşekkür ediyorum.

Değerli İş adamlarımız,Değerli mesai arkadaşlarım,Bu akşam burada sizlerle bir arada olmak  gerçekten memnuniyet verici.Ancak bundan da  daha önemlisi olan hepimizin,diğer iş adamlarıyla birlikte olması,Kenan Beyİn konuşmasında belirttiği gibi ,burada çok başarılı firmalarımız var.

 

Çeşitli alanlarda  ticaret yapan,İnşaat  yapan,alt yapı projelerini gerçekleştiren,Üretim yapan,yatırımcı  firmaların,giderek te sayısı artıyor..Bundan da memnuniyet duyuyoruz.Fakat bir eksiğimiz var.Firmalarımız   kendi  başlarına başarılı   çalışmalar yürütürken Diğer firmalarımız ile buradaki diğer firmalar ile temaslar maalesef sınırlı kalıyor.Ben bu Organizasyonun ,öncelikle  bu amaca da hizmet ettiğini düşünüyorum.Bu nedenle de Kenan Bey'e teşekkür ediyorum.

 

MÜSİAD gibi önemli bir kuruluşumuzun burada  ayrıca bir Temsilciliğinin olması ,bu bakımdan da bir kazanım olacaktır.,diye düşünüyorum.Bürokratik işlemlerin tamamlanması ve bir önce şubenin  resmen faaliyete geçmesi hepimizi mutlu edecektir''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-CEZAYİR

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00