MÜSİAD CEZAYİR TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE MARDİNLİ İŞADAMI KENAN KÖSEN GETİRİLDİ.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyanın her noktasına ulaşma hedefiyle, şube ve temsilci sayısını artırmaya ve iş birliği anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. ?Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma? hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, son

Mardin 15.11.2018 19:18:59 0
MÜSİAD CEZAYİR TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE MARDİNLİ İŞADAMI KENAN KÖSEN GETİRİLDİ.

 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyanın her noktasına ulaşma hedefiyle, şube ve temsilci sayısını artırmaya ve iş birliği anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. “Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma” hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, son olarak  Cezayir'de da temsilcilik açtı.Cezayirde açılan MÜSİAD temsilcisi olarak Mardinli iş adamı Kenan Kösen getirildi.

 

DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu başkanı Kenan Kösen tarafından Cezayir'in  Oran şehrinde  ağırlanan MÜSİAD heyeti  tarfından gerçekleştirilen toplantıda Türkiye'nin ve Mardin'in gururu olan DEKİNSAN  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen'İn Cezayir Temsilcliği görevine getirilmesi kararlaştırıldı.

 

MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Uyar,Cezayir'de  temsilcilik açılışının stratejik bir öneme sahip olduğunu belirtti.Cezayir ile ticari ilişkilerimizin güçlendirilmesi bakımından stratejik önemi olan Cezayir'de MÜSİAD temsilcisi olarak Cezayir'in ve Ülkemizin Dünya çapında başarılara imza atmış DEKİNSAN grup Yönetim Kurulu başkanı Kenan Kösen'in getirildiğini açıkladı.

 

 MÜSİAD Cezayir Temsilcisi olarak göreve başlayan Kenan Kösen, iki ülke ticari ilişkilerinin geliştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İlk iş olarak Cezayirdeki  resmi kuruluşları, tüm ticaret odası ve işadamı dernekleri başkanlarını ziyaret edeceğini belirten Kenan Kösen ,Yıllardır Ticari faaliyet  yürüttüğümüz Cezayir'de  iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin ve artan ticaret hacminin bölgenin kalkınması için çok önemli olduğunu kaydetti Kösen , MÜSİAD Cezayir  Temsilciliği olarak iki ülke arasındaki ticaret hacminin arttırılmasına odaklandıklarını, bu bağlamda çalışmalar yürüteceklerini vurguladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-CEZAYİR


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00