MÜSİAD BAŞKANI KASAP`TAN``3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ ``MESAJI

MÜSİAD Mardin şube Başkanı M.Nurettin Kasap,, bugünün sağlıklı vatandaşlarının her an engelli olma gerçeği ile yüz yüze olduğunu belirterek,3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nü kutladı.

Mardin 2.12.2016 14:33:51 0
MÜSİAD BAŞKANI KASAP`TAN``3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ ``MESAJI

MÜSİAD Mardin şube Başkanı M.Nurettin Kasap,, bugünün sağlıklı vatandaşlarının her an engelli olma gerçeği ile yüz yüze olduğunu belirterek,3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

 

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kasap   3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Kasap Mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

    ''Gözlerinizin görmediğini, doğadaki bin bir rengi keşfedemediğinizi; ya da yürüyemediğinizi, gönlünüzce koşamadığınızı, fikirlerinizi ifade edemediğinizi, tek başına yemek yiyemediğinizi, güzel şarkıları dinleyemediğinizi, sevdiklerinizin sesini duyamadığınızı  düşünün…
Bugün gündeme gelen engelliler işte her gün böyle yaşıyorlar…

 

   Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engellilerin umutlu ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkânlara kavuşturulması, devletimizin öncelikli görevleri arasında yer alıyor. Ancak engellilerin üretken bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri konusunda sivil toplum kuruluşlarına ve sorumluluk taşıyan her insana görev düşüyor.

 

    Bugün, özürlülere daha fazla dikkat etmeli ve ilgi göstermeliyiz. Bir gün bizim de sakat kalabileceğimizi aklımızdan çıkarmadan,  Onların sorunlarının çözümü konusunda yapılan çalışmalara yardımcı olmalıyız.
    Hepinize kazasız ve sağlıklı günler, mutlu bir ömür diliyorum''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00