MURAT KÖSE YOZGATLILARLA BİR ARAYA GELDİ

Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Şahmuratlı Köyü Derneği?nin düzenlediği arabaşı programında Yozgatlılarla bir araya geldi.

14.01.2019 13:13:56 0
MURAT KÖSE YOZGATLILARLA BİR ARAYA GELDİ

Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Şahmuratlı Köyü Derneği’nin düzenlediği arabaşı programında Yozgatlılarla bir araya geldi. Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa siyasi parti temsilcileri, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Dernekler manevi ruhu diri tutuyor

Kültür mirasının gelecek nesillere aktarılmasında derneklerin önemli bir rolü olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, “Bu programlar hem hemşerileri bir araya getiriyor hem de köklerimizdeki o manevi ruhu hep diri tutuyor” dedi. Seçim süreci ile ilgili olarak açıklamada bulunan Köse, “Bu bir hizmet yarışı. Önemli olan ise Mamak’a kalıcı eserler bırakmak. Bizler bu anlayış ile faaliyetlerimizi yürüteceğiz” diye konuştu.

 

Asker uğurladı

 

Arabaşı programının ardından Mamak mesaisine hız kesmeden devam eden Köse, Çağlayan Mahallesi’nde düzenlenen asker uğurlama programına katıldı. Mamak’ın 15 Temmuz’u en yakından yaşayan ilçelerden biri olduğunu kaydeden Köse, “İstiklal mücadelesinin o gece ne olduğunu gördük. Vatanımız için o gece sabaha kadar mücadele ettik. İbrahim kardeşimizde bu ruhla vatanımızı savunacak. Sağ salimde yuvasına geri dönecek inşallah” dedi. Köse konuşmasının ardından askere gidecek gence bayrak ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

 

 

ARTUKKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 
 

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07