MULTİBRAND MARDİN ŞUBESİ,MARDİAN MALL ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE MARDİNLİLERİN HİZMETİNE GİRDİ

Yakın zamanda hizmete giren ve Mardin’in yanı sıra, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan ‘Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi’, kentin vizyonuna değer değer katmaya devam ediyor.

6.11.2020 16:20:00 0
MULTİBRAND MARDİN ŞUBESİ,MARDİAN MALL ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE MARDİNLİLERİN HİZMETİNE GİRDİ

Yakın zamanda hizmete giren ve Mardin’in yanı sıra, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan ‘Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi’, kentin vizyonuna değer katan devasa bir yatırım olarak dikkatleri üzerine çekerken, dünyaca ünlü markalar da, Mardin’deki ilk mağazalarını Mardian MALL‘de hizmete açtılar.
 

Bu ünlü markalardan biri olan MULTİBRAND firmasının Mardin Şubesinin açılışı, dualarla yapılırken, açılış törenine Mardin ve Bölgenin iş, spor, siyaset ve sanat camiasının tanınmış yüzleri de katıldı.

İSTİHDAMA KATKI, EKONOMİYE KATMA DEĞER

Açılış törenine, Artuklu kaymakamı Hasan Gökpınar, CAKO Büyük Mağazacılık Sahibi Cemal Yıldız, Multibrand Marka Kurucusu Sefa Yıldız, Mardian MALL AVM ve Multibrand Mardin Yatırımcıları Feyzullah Has, Zeki Kösen, Levent Kösen katıldı.

Ayrıca, Mardin MÜSİAD Başkanı Mehmet İleri, OSB başkanı Nasır Duyan, iş adamları M.Ferah Kaya, M.Emin Duyan, İbrahim Ökten, Lokman Kösen, Serhat Sinanoğlu, Hıdır Sinanoğlu, Ferhat Sinanoğlu, Aziz Kösen, Akif Nuhoğlu, Aydın Kurtay, İlhan İlhan, Yusuf Kösen, Yılmaz Aydoğan, Turhan Erdoğan, İŞBANK Müdürü Serhan Özkan, Ahmet Tatar da, açılışta yerlerini aldılar.

Kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğunun da katıldığı açılış töreni sonrası bir konuşma yapan MULTİBRAND Büyük Mağazacılık Sahibi Cemal Yıldız, şunları söyledi:

‘Multıbrand The Luxury Boutique, CAKO Büyük Mağazacılığın 1979 yılından bugüne elde ettiği tüm bilgi, deneyim, yatırım. iş ilişkileri ve know howları sonucunda ortaya çıkan bir markadır.

Dünya pazarını domine etmiş, tüm moda tutkunları tarafından kabul görmüş tanınan en değerli markaları bir noktada, eşsiz bir konsept ile buluşturarak, kentin moda tutkunlarına en iyi hizmeti vererek öncü ve lider bir marka olma hayali ile yola çıkmıştır.

Multibrand The Luxury Boutique Sportswear kategorisinde en ünlü moda markaları mottosu ile daima, modanın genç, heyecanlı, yenilikçi ve özgür markası olarak alışılmışın dışında bir mağazacılık anlayışı ve müşterilerine bambaşka bir yaşam stili sunmayı hedeflemektedir.



Renkli ve dinamik stili ile her sezon modayı kendine özgü bir yorumla yeniden tanımlayacak olan Multibrand The Luxury Boutique, VAKKO, Lacoste, Gant, Nautica, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Paul Marciano by Guess markalarının yanı sıra, kapsül koleksiyonlarla birlikte yenilikçi yaklaşıma sahip dünya markalarının kreasyonlarına da mağazalarında yer vermektedir.

Günlük giyimden şık gece kıyafetlerine, ayakkabıdan aksesuara, çantadan, iç giyime sürprizli armağanlardan kozmetik grubuna kadar ve daha birçok geniş yelpazede, pek çok marka ve koleksiyonu bünyesinde bulunduran Multibrand The Luxury Boutique, yenilikçi yapısıyla, bölgenin dinamik ve lüks moda markası olmayı başarmıştır.

Hedef kitlemiz, genç ve genç yaşamayı seven, ilgi alanları ve hobileri olan, sosyal, dinamik, zevk sahibi, trendleri yakından takip eden kişilerdir.
 

Multibrand The Luxury Boutique hedeflediği bu kitlenin şık ve günlük her seçimlerine ve tüm yaşam alanlarına uygun koleksiyonlar sunar. Bir hayat tarzı markasıdır ve mağaza içindeki her kategori aynı tip müşteriye hitap eder, her parça birbirini tamamlar, tüm kategoriler birbiriyle takımlanabilir. Multibrand The Luxury Boutique Markası, kaliteye değer verilen, yaşam tarzının zenginleştirildiği, modayı ve günü yaşamayı sağlayan bir çalışma ortamı sağlamaktadır.
 

Multibrand The Luxury Boutique olarak inancımız, markamızın dostlarına içten özen, yakın ilgi ve kusursuz servis anlayışının önemli ve öncelikli kabul edildiği bir mekân olmasıdır. Her zaman güler yüzlü, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak olan dostlarımıza, en kaliteli kişisel hizmeti ve ürünleri sunmayı taahhüt etmekteyiz. Multibrand The Luxury Boutique Deneyimi, mağazamızdan içeri giren her kişi için mutluluk yaratacak, kendilerini özel hissettirecek, hatta beklentilerinin üzerinde ürün ve servis anlayışıyla onları şaşırtacaktır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00