MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ`NDE GELİN`İN BABASINDAN MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Mardin`in tanınmış ailelerinden Dinçel Ailesinden Burhan Dinçel`im Kızı Ruhiye Sevda ve Midyat`ın saygıdeğer Ailelerinden Boğa`ların oğlu Dr.Abdullah Boğa`nın Midyat`ta yapılan Muhteşem Düğünü`ne Kız Babası Burhan Dinçel`in mutluluk gözyaşları damgasını

Mardin 21.08.2016 12:20:47 0
MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ`NDE  GELİN`İN  BABASINDAN MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Mardin'in tanınmış ailelerinden Dinçel Ailesinden Burhan Dinçel'im Kızı Ruhiye Sevda  ve Midyat'ın saygıdeğer Ailelerinden Boğa'ların oğlu Dr.Abdullah Boğa'nın Midyat'ta yapılan Muhteşem Düğünü'ne Kız Babası Burhan Dinçel'in mutluluk gözyaşları damgasını vurdu.

Gelin'in babası Burhan Dinçel Tek kızı olan Ruhiye Sevda ile vedalaştığında Mutluluktan ağlaması Düğündeki tüm Davetlillere duygulu anlar yaşattı.

 

Midyat Divan Düğün salonunda yaklaşık 700 seçkin davetlinin katıldığı Düğün töreninde Mardin'in yerel sanatçılarından Şeyhmus Alpaslan ve Müzik grubu sahne aldı.  Kavurma ve Pilavın ikram edildiği yemekte  davetlilere kusursuz hizmet sunuldu.

 

Mevlit okunması ile başlayan Düğün töreninde ,Nikah kıyılırken Evlendirme memurunun Damat Dr.Abdullah Boğa'ya Evlilik sorusunu sorduğunda Damat Abdullah Boğa:''2861 Gün sonra EVET''diye bağırması davetlilerden uzun süre alkış aldı.Evlilik cüzdanını ise Gelin Ruhiye Sevda BIOĞA'nın alması,evlilikte Kadın'ın öneminin  işareti oldu.

 

Ruhiye Sevda ile Dr.Abdullah'ın evlendiği görkemli Düğün'e Mardin ve Midyat'ın seçkin isimlerinden olşan   700 e yakın seçkin davetli katıldı.

 

Düğün'de Mardinli Yerel sanatçı Seyhmus Alpaslan ve Müzik Grubunun  sahne aldığı gece  boyunca  Sahnede dinleyenlerin isteklerini kırmadan yerine getirerek, gece gec saatlere kadar sahne alarak  davetlileri adeta mest etti.Gece geç saatlere kadar gençlerin Dans ve Oyunlar oynadığı Oyun Pisti hiç boş kalmadı.

 

               Ruhiye Sevda ile Dr.Abdullah Boğa'nın yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler.  Artukluhaber'e bir açıklama yapan Genç evliler  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.Gerek Kına gecemize ve gerek Düğünüze katılarak bizlerei onurlandıran Dost,akraba ve tüm tandıklara şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştular.

Artuklu Haber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER:MEMET GÖKBALIK

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19