MUHTARLAR DA BANKA PROMOSYONU İSTİYOR

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, çeşitli güçlükler içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan Mersin?deki muhtarların yaşamlarını daha da kolaylaştırabilmek adına Banka Promosyonu istediklerini söyledi.

27.06.2016 20:20:44 0
MUHTARLAR  DA BANKA PROMOSYONU İSTİYOR

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, çeşitli güçlükler içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan Mersin’deki muhtarların yaşamlarını daha da kolaylaştırabilmek adına Banka Promosyonu istediklerini söyledi.

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Mersin’deki muhtarların banka promosyonu beklediğini açıkladı. Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ile Halk Bankası arasında imzalanan maaş protokolü çerçevesinde, muhtarlara 300 TL promosyon ödemesi yapılacağını söyleyen Başkan Ünlü, ilk olarak Gaziantep’teki muhtarlara dağıtılan bu promosyonun en yakın zamanda Mersin’de de uygulamaya geçmesini istedi. çeşitli güçlükler içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan Mersin’deki muhtarların yaşamlarını daha da kolaylaştırabilmek adına bu desteğe ihtiyacı olduğunu da söyleyen Ünlü, “Görüşmeler neticesinde, seçime kadar olan süreçte muhtarlara 300'er lira maaş promosyonu verilmesi kararlaştırıldı. Protokol kapsamında muhtarlarımız, rahat kredi çekebilecek, kart aidatı ve EFT gideri ödemeyecek” dedi.

Gaziantepli 785 muhtar için imzalanan promosyon protokolünün Mersin’deki ve Türkiye genelindeki tüm muhtarlar için de uygulanması gerektiğine dikkat çeken Ünlü, “İnşallah en kısa sürede ülkemizin dört yanındaki muhtarlarımıza bu kolaylıklar sağlanır” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HBER AJANSI-MERSİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46