Muğla?nun Menteşe İlçesinde Okul Güvenliği Toplantısı

Muğla `nın Menteşe İlçesinde 10 okulun müdür ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Polisiye Haberler 23.05.2019 12:08:07 0
Muğla?nun Menteşe İlçesinde Okul Güvenliği Toplantısı

Muğla 'nın Menteşe İlçesinde 10 okulun müdür ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

 

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın başkanlığında Muğla  Öğretmen Evi Toplantı Salonu 'nda gerçekleştirilen toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in de hazır bulunduğu okul güvenliği toplantısına ilginin yoğun olduğu gözlendi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yıldız iyi dileklerini katılımcılara ilettikten sonra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için devletin tüm imkanlarının seferber edilmekte olduğunu ve bundan sonra da seferber edilmeye devam edileceğini belirtti. Okullar çevresinde alınan güvenlik tedbirlerinin Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek tarafından anlatıldığı toplantıda Menteşe İlçe Milli EĞitim Müdürü Hüseyin Şen de okulların fiziki yapılarındaki iyileştirmeler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız toplantıda güvenli bir eğitimin sağlanması için yapılması gerekenler ile   katılımcıların tamamına teker teker söz verilerek görüş ve önerilerini aldı.

 

Toplantıya katılan okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri alınan güvenlik tedbirlerinden son derece memnun olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Toplantı sonrasında katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/MENTEŞE

 


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00