MUAMMER GÜLER`DEN ``FELÇ GEÇİRDİ``HABERLERİNE YALANLAMA

AK Parti Mardin Milletvekili ve İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler, felç geçirdiği ve hastanede olduğu yönünde bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberi yalanladı.

8.05.2015 12:55:52 0
MUAMMER GÜLER`DEN ``FELÇ GEÇİRDİ``HABERLERİNE YALANLAMA

AK Parti Mardin Milletvekili ve İçişleri Eski Bakanı Muammer Güler, felç geçirdiği ve hastanede olduğu yönünde bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberi  yalanladı.

Eski içişleri Bakanı ve Ak Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler Bugün bazı basın ve yayın Organlarında çıkan ve felç geçirdiği ve hastanede olduğu iddialarını sert bir dille yayınladı.

Seçim çalışmaları için bir haftadır Bulunduğu Mardinde blr açıklama yapan eski Bakan Güler,Haberlerin kasıtlı olarak yayınlandığını ve Sağlığının yerinde olduğunu açıkladı.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler açıklamasında şunları söyledi:''"Kısmi felç geçirdiğim yönünde çıkan haberleri ibretle izledim.,Bir internet sitesinde saçma sapan bu haber çıkmış. Nereden çıkıyor, insanların sağlığı üzerinden böyle şeyler yapılır mı? Benim çocuklarım var, akrabalarım var. İnsan sağlığı üzerinden olmayan birşey çıkarılır mı? Hangi amaçla yapılıyor? Aslında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Arkasındaki niyetleri bilmiyor değilim. İsmimiz üzerinden spekülasyonlar sürdürülmeye yönelik bu söylentiler. Çoluğumuz çocuğumuz, akrabalarımız telaşa kapılıp aradılar. 7 gündür Mardin'de seçim çalışmalarına katılıyorum. Bugüğn seçim çalışmalarına katılmak üzere Kızıltepe ilçesine geçeceğim" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00