?MTOSB Akademi Eğitim? Programı Devam Ediyor.

AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi?nin Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) işbirliğiyle yürüttüğü eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. MTOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ?İş Hukuku? adlı eğit

16.02.2016 11:57:52 0
?MTOSB Akademi Eğitim? Programı Devam Ediyor.

AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi’nin Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) işbirliğiyle yürüttüğü eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. MTOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ”İş Hukuku” adlı eğitim büyük ilgi gördü.

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde, eğitim koçları Av. Hüseyin Ergene ve Av. Damla Özdemir katılımcılara eğitimin içeriği ve amacı hakkında bilgilendirme yaptı.

Av. Hüseyin Ergene, iş dünyasının en önemli konularından bir olan iş hukuku konusunda bilgi eksikliğini gidermek için bu eğitimin organize edildiğini belirtti. İş hukuku eğitiminin, işverenler ile çalışanlar ve mevcut insan kaynakları politikaları uygulamaları ve süreçleri arasındaki ilişkiyi incelediğini bildiren Av. Ergene, “Hukuk-insan kaynakları uygulamalarını incelediğinden bu eğitimi çok önemsiyoruz.” dedi.

Av. Damla Özdemir ise işyerinde istihdam ilişkilerini anlamak, istihdam sorunlarını tanımak ve çözmek için ne yapabilirsiniz? sorusunun cevabını aramak için bu tür eğitimlerin önemli olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından eğitim koçları Av. Hüseyin Ergene ve Av. Damla Özdemir tarafından “İş Hukuku” eğitiminde, “İş Hukukunun Temel Kavramları”, “Şirket Yapıları ve Ortaklıklar”, “Fesihler”, İş Sözleşmesi Türleri”, “İş Güvencesi”, “İş Kazaları & İş Güvenliği”, “Hizmet Akdinin Feshinin Sonuçları”, “Feshe Karşı Yargı Yolu ve Haklı Nedenle Fesih”, “Kıdem Tazminatı & Tazminatlar”, “Fazla Mesai, İzinler, Sigorta”, “Mobbing” konuları ele alındı.

 

Eğitimler 17 Mart 2016’da “Veliaht Yetiştirme Programı Ön Eğitimi” Semineri İle Devam Edecek.

Sunum sonrasında katılımcılara sertifikaları verilirken, seminer anı fotoğrafı çekimiyle son buldu. Eğitimler 17 Mart 2016 tarihinde Prof. Dr. Nejat Erk’in sunumuyla  “Aile Şirketlerinde Veliaht Yetiştirmenin Önemi” konusuyla devam edecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04