MTDF Başkanı Öter’den Ramazan Bayramı Mesajı

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet şerif Öter ‘den Ramazan bayramı mesajı

Mardin 27.04.2022 15:29:00 0
MTDF Başkanı Öter’den Ramazan  Bayramı  Mesajı

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet şerif Öter ‘den Ramazan bayramı mesajı

Başkan Öter mesajında  “Dünyada ve ülkemizde meydana gelen Covid-19 Koronaviris kısıtlamaları nedeniyle geçen iki yılda Müslümanlar olarak dini bayramlarımızı tam anlamalıyla, özüne, ruhuna uygun bir şekilde yaşayamadık ve yaşatamadık. İdrak edenler için başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluşa vesile olan mübarek ramazan ayımızın bayrama yaklaşan son günlerin heyecanını yaşıyoruz. İslam âlemi olarak toplumsal yaşamımızda çok önemli yeri bulunan iki büyük dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan bayramına kavuşmanın büyük heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlar birlik, beraberliğin, dayanışmanın güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların son bulduğu, kaynaşmanın ve huzurlu ortamın yeniden tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu gece idrak edeceğimiz mübarek kadir Gecesi’nin ve daha sonra kavuşacağımız Ramazan Bayramı’nın başta Mardin ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, barış ve kardeşlik getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim “Dedi

 

 

ARTUKLY HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: Başkanı Ramazan Bayramı Mesajı
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00