MTDF BAŞKANI ÖTER'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mardin 21.07.2021 11:59:00 0
MTDF BAŞKANI ÖTER

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Başkan Öter mesajında;

 

''İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı, Millet olarak mutluluğumuzun doruğa çıktığı mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

 

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir. Toplum hayatında büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları paylaşmanın sevinci içerisindeyiz.

 

Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Bu ibadet bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşması, diğer yandan dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp Rabbimize yakınlık arayışında olacağız.

 

Bayramın beraber yaşadığımız Bölgeye topluma, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor; Aziz Milletimizin, değerli vatandaşlarımızın ,Mardinli hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Kurban Bayramını kutluyorum.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


Anahtar Kelimeler: BAŞKANI ' KURBAN BAYRAMI MESAJI
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00