MTDF BAŞKANI M.ŞERİF ÖTER'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kadir Gecesi dolayısıyla yazı mesaj yayınladı.

Mardin 18.04.2023 09:57:00 0
MTDF BAŞKANI M.ŞERİF ÖTER

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kadir Gecesi dolayısıyla yazı mesaj yayınladı. Başkan Öter mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Kadir Gecesi Bilinçli Müslümanlar için Büyük Bir Fırsattır;

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın en önemli ve hikmetli gecesi, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gece olması münasebetiyle kutsal bir öneme sahiptir. Kadir Gecesi bir ömre bedel bir gecedir. Kadir Gecesi Kur’an gecesidir. Kadir Gecesi emsali olmayan bir gecedir. Kadir Gecesi, feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir. Kadir Gecesi'nin, Kur'an-ı Kerim'in kıymetini bildiğimiz müddetçe ihya etmiş oluruz. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Mardinli hemşerilerimizin, ülkemizin ve İslam âleminin Kadir Gecesini kutluyorum. Bu kutsal gecenin getirdiği esenliğin, bütün insanlığı kuşatmasını cenabı Allah’tan temenni eder, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. ‘’Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Anahtar Kelimeler: BAŞKANI .ŞERİF ' KADİR GECESİ MESAJI
28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72