MTDF BAŞKANI MEHMET ŞERİF ÖTER VE YÖNETİM KURULUNDAN KIZILTEPE BELEDİYE EŞ BAŞKANLERINA ZİYARET

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyon Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet 31 Mart Mahalli seçimlerinde Kızıltepe Belediye Başkanı seçilen Zeyni İpek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mardin 27.04.2024 15:14:00 0
MTDF BAŞKANI MEHMET ŞERİF ÖTER VE YÖNETİM KURULUNDAN KIZILTEPE BELEDİYE EŞ BAŞKANLERINA ZİYARET

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyon Başkanı  Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet 31 Mart Mahalli seçimlerinde Kızıltepe Belediye Başkanı seçilen Zeyni İpek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaret SUIRASINDA Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyon Başkanı  M.Şerif Öter'e, başkan yardımcısı Cebrail Bübül, Genel Sekreter Mustafa Eriten, Teşkilat başkanı Menduh Kavan, Yönetim kurulu üyeleri H.Aziz Ece, H.Delal Erdoğan, İdris Demir , Federasyon bileşeni ve aynı zamanda danışmanı olan Yazar aktivist Melfono Yusuf Bagtaş eşlik etti.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Heyeti, 31 Mart Yerel seçimlerinde Kızıltepe belediye eş başkanlığına seçilen   Zeyni İpek, ve  Hamdiye Bilek Turgay ve Belediye meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kızıltepe için yapılacak çalışmalarda başarı dileklerini sundu.

 

MTDF Başkan ve  Yönetim Kurulu Üyeleri Federasyon olarak  önceki  seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de yeni seçilen Belediye başkanlarına ve Belediye meclisine iletilmek üzere Kızıltepe için öncelikli hizmetleri içeren, dilekçeyi  Eş başkanlara teslim edildi.

 

Ziyarette Federasyon danışmanı   Yusuf Begtaş, SÜRYANİ KÜLTÜRÜ VE İÇSEL DÖNÜŞ adlı son kitabını eş başkanlara hediye etti.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Yönetimi  gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Kızıltepe Belediye Başkanları   Zeyni İpek ve Hamdiye Bilek Turgay ve meclis üyelerine teşekkür etti.,

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00