MTDF?DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETİ

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. Mardin metropoliti Saliba Özmen?i ziyaret edip, paskalya bayramını kutladı.

Mardin 8.04.2018 20:21:57 0
MTDF?DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETİ

 
Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. Mardin metropoliti Saliba Özmen’i ziyaret edip, paskalya bayramını kutladı.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF. Kurucu Onursal başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan Yardımcısı Cebrail Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sadık Erdoğan, Gönül Gümgüm, Nihat Ercan, İdris Demir. Bileşenler Özden Damar ve Evin Erbeyi. Mardin Kırklar kilisesini ziyaret ederek,   Metropolit Saliba Özmen’in bayramını kutladılar. 


Bayramlaşma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile getiren, Mardin Metropoliti  Saliba Özmen.  “ Yeniden dirilişin kutlandığı  paskalya Bayramının, başta ülkemize ve tüm Dünyaya barış,huzur ve sevgi getirmesini dileyerek ,Paskalya bayramında barış dilemeyi sembolize eden renkli yumurtalar tokuşturuldu.  Ziyarette Mardin HDP. Milletvekili Erol Dora da  hazır bulundu.


Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu onursal başkanı Mehmet Şerif Öter. “Sivil toplum olarak Federasyon bünyesinde örgütlediğimizden bu yana Kadim şehir Mardin ilimizin zengin kültürüne ve medeniyetine yakışan ve  asırlardır kardeşçe birlikte yaşayan tüm etnik yapılarımızın aktif sivil toplum oluşumlarıyla birlikte Mardin için çalışıyoruz.     

                                                                                                                 

   Öter’ bu anlayış çerçevesinde Mardin’in kadim halklarından olan Süryani kardeşlerimizin Dini ve milli bayramlarını her zaman kutluyor ve sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde onlarda Bayramlarımızı, Kandillerimizi kutluyorlar. Bu anlayış ve dayanışma hep devam edecek. “Dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00